Skip to main content

BEAUTY NEWS

Τι συμβαίνει όταν η ομορφιά συναντάει την μουσική;

ΑΥΤΟ!


Κέλλυ Νόβακ

Από μικρή θυμάμαι να περιμένω πώς και πώς να βγει το νέο άρωμα της B.U. Δεν ξέρω γιατί είχα πάντα τέτοια λαχτάρα. Σίγουρα ήταν τα πάντα εντυπωσιακά –από τότε- διαφημιστικά σποτ του, αλλά φυσικά ήταν και οι φρέσκοι συνδυασμοί που συνέθεταν το πιο νεανικό και fun άρωμα. Με μια αίσθηση νοσταλγίας, λοιπόν, θα σου παρουσιάσω σήμερα το απόλυτο smash panik hit του φετινού καλοκαιριού, καλωσορίζοντας τη νέα πρόταση του νεανικού αρώματος B.U. Golden Kiss καθώς και το ανατρεπτικό microsite www.bunofilter.com.

Με βασικό όχημα το νέο άρωμα B.U. Golden Kiss, το #BUNoFilter ανατρέπει τα δεδομένα! Η κάθε κοπέλα μπορεί να είναι μοναδική και αυθεντική, χωρίς να χρησιμοποιεί φίλτρα στις φωτογραφίες.

Το B.U. για πρώτη φορά εμπιστεύεται την Panik Records, συνεχίζοντας την παράδοση των προϊόντων της εταιρείας ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε, να δημιουργεί κάθε χρόνο την μουσική επιτυχία του καλοκαιριού, σε συνεργασία με την δισκογραφική και τον Βαγγέλη Κακουριώτη, το νέο pop icon, με τις χιλιάδες Vikators (όπως αποκαλούνται οι φαν του Βαγγέλη), ως το πρόσωπο που ερμηνεύει το πρώτο B.U. Single «Χρυσό Φιλί»!

Την μουσική και την παραγωγή του B.U. Single 2016 υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και τους στίχους η Βίκυ Γεροθόδωρου. Η συνύπαρξη των δύο σημαντικών δημιουργών σε ένα τραγούδι, δεν μπορεί παρά να έχει ως αποτέλεσμα το απόλυτο smash panik hit του φετινού καλοκαιριού.

Το τραγούδι «Χρυσό φιλί», το οποίο δίνει "φωνή" σε μια ζωή χωρίς φίλτρα μέσα από το νέο ανατρεπτικό microsite www.bunofliter.com και το νέο άρωμα B.U. Golden Kiss, θα κυκλοφορήσει από την Panik Records σε όλα τα ψηφιακά μέσα.

b.u.backstageclip-01.jpg

b.u.backstageclip-02.jpg

b.u.backstageclip-03.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός