Skip to main content

BEAUTY NEWS

8ο Greece Race for the Cure®: Τρέξε και εσύ στον πιο σημαντικό αγώνα… ζωής

Η Frezyderm σε προ(σ)καλεί να συμβάλλεις και εσύ στον σημαντικό αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού


Κέλλυ Νόβακ

Η Frezyderm υποστηρίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά, ως επίσημος χορηγός τον Αγώνα Susan G. Komen Greece Race for the Cure® 2016 και σε προσκαλεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 στο Ζάππειο για έναν αγώνα ζωής!

Pixel

Συνεχίζοντας να αποδεικνύει έμπρακτά την κοινωνική της ευθύνη, η Frezyderm συμμετέχει με τη δική της ομάδα στον 8ο Αγώνα Δρόμου & Περιπάτου, που διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», με την έγκριση της Αμερικανικής Οργάνωσης Susan G. Komen ® και σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Σε αυτόν τον Αγώνα, στόχος δεν είναι μόνο η ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού και η απομυθοποίηση της νόσου, αλλά και να γιορτάσουμε τη ζωή μαζί με τις γυναίκες survivors! Στις 25 Σεπτεμβρίου, γινόμαστε όλοι ένα στην ομάδα «Frezyderm», στηρίζοντας το έργο του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» και τα προγράμματα που παρέχονται δωρεάν στις γυναίκες.

Pixel

Δήλωσε λοιπόν και εσύ τη συμμετοχή σου στο 8ο Greece Race for the Cure® εδώ ηλεκτρονικά, είτε σε ένα από τα σημεία εγγραφών σε όλη την Αττική μέχρι τις 20/09. Μάθε περισσότερες πληροφορίες ηλεκτρονικά στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα στο www.greecerace.gr ή σ’ ένα από τα σημεία εγγραφών.

Και μην ξεχνάς: Για κάποιες γυναίκες κάθε μέρα είναι αγώνας. Όλοι τρέχουν στον αγώνα τους.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Jessica Biel ανανεώνει το στυλ της και γίνεται ξανθιά

Είναι η πλατίνα το νέο hot trend;

BEAUTY NEWS

Η Bobbi Brown συνεργάζεται με την Kerri Rosenthal και μας θυμίζει ότι η ομορφιά είναι αγάπη

Η limited edition συλλογή Bobbi Brown x Kerri Rosenthal έρχεται σε μία πολύχρωμη συσκευασία, εμπνευσμένη από την ξεχωριστή και παιχνιδιάρικη αισθητική της Kerri Rosenthal και σας προσκαλεί να εκφράσετε την αγάπη σας για την ομορφιά

BEAUTY NEWS

Η Pamela Anderson στην πρώτη της εμφάνιση με μακιγιάζ εδώ και καιρό είπε «ναι» σε ένα από τα κορυφαία trends της περιόδου

Δείτε την πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού στο Met Gala, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με το healthy glow της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης15 Μαΐου

Δείτε τις ανάγκες σας και μην ασχολείστε μόνο με τις υποχρεώσεις σας

ΣΙΝΕΜΑ

Θύμα απρόκλητης επίθεσης έπεσε ο Steve Buscemi όσο περπατούσε στο Manhattan

Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες

VIRAL

Μαρίνα Σάττι: Το "ZARI" επανακυκλοφορεί σε 4 διαφορετικές εκδοχές!

Στην “A capella”, την “Instrumental”, την “Sped Up” καθώς και την Live έκδοση που έκλεψε τις εντυπώσεις πριν από λίγες εβδομάδες μέσα από το Eurovision.TV.