Ολική επαναφορά!

Επιστροφή από τις διακοπές, με Collagen Pro Active!

Μαρκέλλα Μακρυγιάννη

Το φθινόπωρο είναι εδώ και όλες έχουμε γυρίσει από τις διακοπές μας με διάθεση ανανέωσης.  

Ωραίες οι διακοπές αλλά το καλοκαίρι, το δέρμα, τα μαλλιά και το σώμα μας ταλαιπωρούνται αρκετά από την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, τη θάλασσα, το αλάτι και… τις πολλαπλές κρεπάλες. 

Χρειάζεται λοιπόν να επανέλθουμε άμεσα και να ενυδατώσουμε σε βάθος τον οργανισμό μας, ειδικά τώρα που υπάρχει μεγάλη υγρασία και οι αλλαγές του καιρού είναι έντονες.

Το Collagen Pro Active, το αυθεντικό κολλαγόνο χωρίς καμία προσθήκη υαλουρονικού οξέως, γλουκοσαμίνης, χονδροϊτίνης ή οποιουδήποτε άλλου συστατικού,  είναι το καλύτερο συμπλήρωμα διατροφής, ιδανικό για άντρες και γυναίκες με καταπονημένο οργανισμό και για όσους θέλουν να έχουν ομορφιά, υγεία και ευεξία. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι το εμπιστεύεται σύσσωμη η ιατρική κοινότητα και ο αθλητικός κόσμος.

Όπως πολύ χαρακτηριστικά τονίζει η εντυπωσιακά όμορφη Έλλη Παπαγγελή, η νέα πρέσβειρα του Collagen Pro Active, «Στο παρελθόν είχα δοκιμάσει ένα άλλο κολλαγόνο από ψάρι, με υαλουρονικό οξύ αλλά δεν είδα κανένα αποτέλεσμα. Με το Collagen Pro Active όμως, η διαφορά που είδα ήταν θεαματική! Το δέρμα και τα μαλλιά μου απέκτησαν τη χαμένη τους λάμψη, τα νύχια μου έγιναν πιο δυνατά κι όσο για τις αρθρώσεις μου ξέχασα τι θα πει η λέξη πόνος, παρ’ ότι ακολουθώ ένα πολύ έντονο και απαιτητικό πρόγραμμα προπόνησης. Ένα σφηνάκι κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ, είναι το μυστικό της ομορφιάς και της υγείας μου».

coleli350.jpg

Ενημερώσου για το Collagen Pro Active από το site www.collagenpower.gr

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares