Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αυτό το άρωμα θα θέλεις να το φοράς μια ζωή

Το AERIN θα το ερωτευτείς!


Κέλλυ Νόβακ

Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει τη μυρωδιά της. Το άρωμα αυτό που την χαρακτηρίζει. Που την συνοδεύει πάντα και παντού. Που όταν μυρίζει κάποιος, την συνδέει με αυτή.

Pixel

Είμαι χρόνια, λοιπόν, στην αναζήτηση ενός τέτοιου αρώματος και ενώ έχω βρει μερικά που ξέρω ότι με αντιπροσωπεύουν εν μέρει, δεν έχω βρει το ΈΝΑ. Αυτό που ξέρω ότι θα φοράω σήμερα –σαν ένα απλό κορίτσι που είμαι-, αλλά και σε 20 χρόνια από τώρα, σαν την ολοκληρωμένη γυναίκα που εύχομαι ότι θα είμαι. Σου είπα ότι δεν το έχω βρει; Γράψε… λάθος γιατί σήμερα το βρήκα.

Σου έχω ήδη εκφράσει την αγάπη μου για τα αρώματα του νεοσύστατου αλλά και ήδη αγαπημένου brand, AΕRIN, αλλά το νέο του άρωμα ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Το AERIN Tangier Vanille είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στα επιτυχημένα ως τώρα, αρώματα του brand αλλά το συγκεκριμένο έχει κάτι το εξαιρετικά εξωτικό που το κάνει να ξεχωρίζει πραγματικά.

Pixel

Ίσως οι μυρωδιές από ενδιαφέροντα μπαχαρικά (όπως βανίλια, κανέλα και σαφράν) που θυμίζουν μια ηλιόλουστη ημέρα στο Μαρακές και που προσφέρουν πλούσια και «ζεστά» συναισθήματα, να είναι ένας από τους λόγους που μου αρέσει τόσο πολύ. Αλλά σίγουρα παίζει ρόλο και ο «περίπλοκος» συνδυασμός της βανίλιας με το περγαμόντο που απογειώνει πραγματικά την προσωπικότητα της γυναίκας που θα το φορέσει.

AERINTangier Vanille_Model_01.jpg

«H αφήγηση και το συναίσθημα που δημιουργεί το άρωμα είναι αυτά που το κάνουν μοναδικό. Το Tangier Vanille δεν είναι απλά ένα άρωμα αλλά μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Το άρωμα είναι μια μυστική πόρτα που σε οδηγεί στο μυστήριο και το μεγαλείο του Μαρόκο», δηλώνει σχετικά η Aerin Lauder, ιδρύτρια του brand και δημιουργός του αρώματος.

«Μια μυρωδιά είναι πάντα συνδεδεμένη με μια ανάμνηση και όλα τα συσταστικά του Tangier Vanille, μου θυμίζουν τα ταξίδια μου στο Μαρόκο», αναφέρει η δημιουργός σχετικά με την έμπνευση πίσω από το άρωμα.

Εάν λοιπόν, ψάχνεις και εσύ το άρωμά σου ακόμη, είμαι σίγουρη ότι σήμερα το βρήκες. Και είναι αυτό με το οποίο θα «ταξιδεύεις» καθημερινά, σε μέρη εξωτικά.

«Αυτό το άρωμα, το βλέπω σαν μια μυρωδιά που θα φοράμε καθημερινά», εξηγεί η Aerin Lauder του Tangier Vanille. Μπορούμε λοιπόν να μην την ακούσουμε;

AERINTangier Vanille_Model_02.jpg

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Jessica Biel ανανεώνει το στυλ της και γίνεται ξανθιά

Είναι η πλατίνα το νέο hot trend;

BEAUTY NEWS

Η Bobbi Brown συνεργάζεται με την Kerri Rosenthal και μας θυμίζει ότι η ομορφιά είναι αγάπη

Η limited edition συλλογή Bobbi Brown x Kerri Rosenthal έρχεται σε μία πολύχρωμη συσκευασία, εμπνευσμένη από την ξεχωριστή και παιχνιδιάρικη αισθητική της Kerri Rosenthal και σας προσκαλεί να εκφράσετε την αγάπη σας για την ομορφιά

BEAUTY NEWS

Η Pamela Anderson στην πρώτη της εμφάνιση με μακιγιάζ εδώ και καιρό είπε «ναι» σε ένα από τα κορυφαία trends της περιόδου

Δείτε την πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού στο Met Gala, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με το healthy glow της

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Mismatched Shoes: Κάν’ το σαν την Carrie-Sarah Jessica Parker

Τα αταίριαστα παπούτσια της Sarah Jessica Parker είναι ένας φόρος τιμής στην Carrie Bradshaw

CELEBS

Πενθεί η Βάνα Μπάρμπα: Πέθανε η μητέρα της

Η 85χρονη μητέρα της ηθοποιού έπασχε από άνοια

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Πώς να ενεργοποιήσεις τη διαίσθησή σου – την εσωτερική σου πυξίδα

Δεν είναι μύθος, υπάρχει και μπορεί να σε οδηγήσει εκεί που θέλεις να είσαι