Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αυτά είναι τα μυστικά της Jennifer Aniston για μια λαμπερή επιδερμίδα

Το… κορίτσι της διπλανής πόρτας, αποκαλύπτει την πρωϊνή ρουτίνα ομορφιάς της!


Κέλλυ Νόβακ

Την αγάπησες στην επιτυχημένη σειρά «Τα Φιλαράκια», ως την χαριτωμένη και αστεία Rachel Green κυρίως γιατί τότε κατάλαβες ότι πρόκειται για την πιο… προσιτή celebrity του Hollywood. Γιατί αυτή η αμεσότητα και ειλικρίνεια με την οποία αντιμετωπίζει τη showbiz είναι αυτό που κάνει την Jennifer Aniston το απόλυτο «κορίτσι της διπλανής πόρτας». Νομίζω βέβαια ότι πρέπει να αλλάξει αυτός ο τίτλος και η λέξη «κορίτσι» να αντικατασταθεί με αυτή της «γυναίκας». Γιατί η 40 (και κάτι)χρονη Jennifer Aniston κατάφερε να ωριμάσει κομψότατα όλα αυτά τα χρόνια που την γνωρίζουμε. Τη θαυμάζουμε και χαρήκαμε όταν είδαμε ότι δεν ακολούθησε τα βήματα άλλων γνωστών ηθοποιών της ηλικίας της (βλ. Courtney Cox), που μετά από αρκετές χειρουργικές παρεμβάσεις, παραμορφώθηκαν.

Pixel

Τι κάνει όμως τελικά η Jennifer και διατηρεί την επιδερμίδα της τόσο σφριγγιλή; Σίγουρα, οι παρέμβασεις από ενέσιμες θεραπείες είναι εμφανείς στο πρόσωπό της, αλλά μπορεί κανείς ξεκάθαρα να καταλάβει ότι δεν είναι μόνο αυτές που ενισχύουν στην λαμπερή αυτή επιδερμίδα που διαθέτει.

Φυσικά, λοιπόν, και όπως κάθε γυναίκα που αγαπάει και σέβεται τον εαυτό της, έχει μια καθιερωμένη ρουτίνα ομορφιάς το πρωί. Μέσα σε αυτή λοιπόν, κρύβει και μερικά μυστικά τα οποία τελικά συμβάλλουν στην καλή κατάσταση του δέρματός της. Ποια είναι αυτά; Μα, σου λέω παρακάτω, καθώς ευτυχώς για εμάς, η Aniston είχε την… καλοσύνη να τα αποκαλύψει πρόσφατα και δημόσια!

Pixel

#1. Ξεκινάει πάντα την ημέρα της πίνοντας μια κούπα με ζεστό νερό και λεμόνι, «καθαρίζοντας» τον οργανισμό.

#2. Πλένει πάντα το πρόσωπό της με ένα ειδικό καθαριστικό και έπειτα ενυδατώνει την επιδερμίδα με μια κρέμα ημέρας που περιλαμβάνει και αντηλιακή προστασία –για τις ημέρες εκείνες που δεν προλαβαίνει να φορέσει αντηλιακό προσώπου ξεχωριστά.

#3. Φροντίζει το πρωϊνό της να περιλαμβάνει ένα πρωτεϊνούχο smoothie που συνήθως περιλαμβάνει μούρα, μπανάνες, πράσινα λαχανικά, στέβια, σκόνη maca και λίγο κακάο. Όλα αυτά συμβάλλουν άμεσα σε μια πιο ελαστική επιδερμίδα.

SELECTIONS

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Φεστιβάλ Καννών 2024: Τα ωραιότερα beauty looks που είδαμε στο κόκκινο χαλί και θέλουμε να αντιγράψουμε

Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν ως προς το μακιγιάζ και τις κομμώσεις, στη λαμπερή Croisette

BEAUTY NEWS

Η Lancôme παρουσιάζει τη νέα Hypnôse Drama mascara για περισσότερο όγκο από ποτέ

Ο θρυλικός όγκος κάνει ένα θρυλικό comeback, μέσα από μια βελτιωμένη σύνθεση που είναι αναμφισβήτητα καλύτερη από ποτέ!

BEAUTY NEWS

Η L'Oréal Paris γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας

5 αγαπητές γυναίκες έδωσαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα γύρω από τη μητρότητα, ενθαρρύνοντας όλες μας να αγκαλιάσουμε άφοβα τις φιλοδοξίες μας και να πιστεύουμε στην αυτοεκτίμησή μας καθημερινά

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

7 τροφές που υποστηρίζουν την υγεία του εγκεφάλου

Με αφορμή τον μήνα ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία βάζουμε στο πιάτο μας ό,τι μας ωφελεί περισσότερο

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Με παστέλ outfit και τσάντα Balmain στην πρεμιέρα της Λένας Δροσάκη

Οι δύο φίλες πόζαραν χαμογελαστές και αγκαλιασμένες

BEAUTY TIPS

Εσύ εφαρμόζεις σωστά το αντηλιακό σου;

Tips από τους ειδικούς για να έχεις πάντοτε την κατάλληλη και επαρκή προστασία από τον ήλιο