Skip to main content

BEAUTY NEWS

Μια σειρά περιποίησης, αφιερωμένη στα ξανθά μαλλιά

Blonde hair, don’t care!


Κέλλυ Νόβακ

Έχω (βαμμένα) ξανθά μαλλιά. Αν έχεις και εσύ, τότε είμαι 100% σίγουρη, ότι γνωρίζεις πάρα πολύ καλά, τον κόπο που χρειάζεται για να διατηρήσεις αυτή την απόχρωση και μαλλιά υγιή. Το ξανθό, είναι δύσκολο. Απαιτεί τεράστια περιποίηση, είτε αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είσαι πιστή στα ραντεβού σου στο κομμωτήριο, είτε ακόμη πιο σημαντικό, ότι πρέπει να τα φροντίζεις και να τα προσέχεις σε καθημερινή βάση στο σπίτι. Και πρέπει να το κάνεις και με τα κατάλληλα και σωστά προϊόντα για τα μαλλιά.

Pixel
Pixel

Προσωπικά, αν και αρκετό καιρό τώρα, κυκλοφορώ ως ξανθιά, ακόμη δεν έχω βρει τα σωστά προϊοντα για τα μαλλιά μου. Αυτά που θα αφορούν αποκλειστικά και μόνο, το συγκεκριμένο χρώμα που με τόσο κόπο προσπαθώ να διατηρήσω, ενώ παράλληλα θα διατηρούν και την τρίχα μου υγιή. Είπα ότι ψάχνω ακόμη; «Γράψε» λάθος, γιατί μόλις την βρήκα, και εγώ και εσύ!

Ήρθε η ώρα για μια νέα εποχή ξανθιάς τελειότητας! Η πολυαγαπημένη σειρά BLONDME από τη Schwarzkopf Professional, έρχεται καλύτερη από ποτέ με επαναστατική τεχνολογία bonding, τόσο στις υπηρεσίες κομμωτηρίου, όσο και στα προϊόντα περιποίησης για το σπίτι.

Τι είναι η τεχνολογία bonding και γιατί πρέπει να την γνωρίζεις: Η συγκεκριμένη φόρμουλα, λοιπόν, έφερε τα πάνω κάτω στον κόσμο της κομμωτικής και όχι άδικα! Αυτό γιατί η τεχνολογία μεταμορφώνει ενεργά τα ταλαιπωρημένα και φθαρμένα από τις βαφές μαλλιά, επανασυνδέοντας και αναδομώντας τους δισουλφιδικούς δεσμούς της τρίχας. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που οι υπηρεσίες κομμωτηρίου με την τεχνολογία bonding «εξελίσσεται από απλό trend σε must-have όλων των κομμωτηρίων», λέει η Lesley Jennison – Παγκόσμια Πρέσβειρα Χρώματος της Schwarzkopf Professional.

Η Schwarzkopf Professional λοιπόν, ενσωματώνει την πατενταρισμένη τεχνολογία Advanced Bonding System  στη σειρά χρώματος και περιποίησης BLONDME, δημιουργώντας την επόμενη γενιά προϊόντων για κομμωτές. Η νέα BLONDME βοηθάει τους κομμωτές να ξανοίξουν και να ενισχύσουν ταυτόχρονα τους δεσμούς στα μαλλιά των πελατισσών τους σε ένα εύκολο βήμα, αντί να χρησιμοποιούν πρόσθετα ειδικά προϊόντα για υπηρεσίες bonding που απαιτούν επιπλέον βήματα κατά τη διάρκεια της βαφής ή του ξανοίγματος. Ταυτόχρονα η εξειδικευμένη σειρά περιποίησης βοηθά στη διατήρηση της αναδομημένης κατάστασης των μαλλιών τους.

Για ποιό λόγο να χρησιμοποιήσεις τα καινούργια προϊόντα BLONDME; Γιατί πολύ απλά, οι νέες αποχρώσεις και toners της BLONDME, φροντίζουν όλες εμάς που είτε επιθυμούν με ψυχρούς, μελί, καραμελέ και ζεστούς τόνους ή ιριδίζοντα, κρεμώδη ξανθά, πλατινέ ή bronde μαλλιά.

Επίσης, η σειρά περιποίησης BLONDME Bonding έχει δημιουργηθεί ειδικά για να συνδυαστεί με τα προϊόντα χρώματος BLONDME Bond Enforcing. Η σειρά απαλής περιποίησης δημιουργεί δεσμούς και βοηθάει στη διατήρηση των εκπληκτικών ξανθών αποτελεσμάτων. Τα προϊόντα είναι προσαρμοσμένα για τη φροντίδα τόσο των ψυχρών όσο και των ζεστών ξανθών. Το Tone Enhancing Bonding Shampoo και η θεραπεία Tone Enhancing Bonding Mask, επανορθώνουν και αναδομούν τους δεσμούς της τρίχας ενώ ενισχύουν το χρώμα δίνοντας λάμψη μεγάλης διάρκειας. Για τα ψυχρά ξανθά υπάρχει και το Tone Enhancing Bonding Spray Conditioner.

blonde1.jpg blonde22.jpg blonde33.jpg blonde44.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Jessica Biel ανανεώνει το στυλ της και γίνεται ξανθιά

Είναι η πλατίνα το νέο hot trend;

BEAUTY NEWS

Η Bobbi Brown συνεργάζεται με την Kerri Rosenthal και μας θυμίζει ότι η ομορφιά είναι αγάπη

Η limited edition συλλογή Bobbi Brown x Kerri Rosenthal έρχεται σε μία πολύχρωμη συσκευασία, εμπνευσμένη από την ξεχωριστή και παιχνιδιάρικη αισθητική της Kerri Rosenthal και σας προσκαλεί να εκφράσετε την αγάπη σας για την ομορφιά

BEAUTY NEWS

Η Pamela Anderson στην πρώτη της εμφάνιση με μακιγιάζ εδώ και καιρό είπε «ναι» σε ένα από τα κορυφαία trends της περιόδου

Δείτε την πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού στο Met Gala, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με το healthy glow της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 14 Μαΐου

Μην επιτρέψετε στα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

16/5 Παγκόσμια Ημέρα Πορτογαλικηής Γλώσσας 2024: Μιράντα Βερούλη & Choro Plus Half Note Jazz Club

Από το φάντο στη σάμπα: Ένα μουσικό ταξίδι με το καράβι του Πορτογαλόφωνου κόσμου