Skip to main content

BEAUTY NEWS

Πώς να βάψεις τα μαλλιά σου χωρίς να τα βάψεις

Δε χρειάζεται πια να τρέχεις στο κομμωτήριο για να δοκιμάσεις extreme αποχρώσεις στα μαλλιά σου!


Κέλλυ Νόβακ

Γενικά, δεν θα σου κρύψω ότι είμαι φαν των περίεργων αποχρώσεων στα μαλλιά. Είτε πρόκειται για μια bold πράσινη απόχρωση, είτε για μια πιο ψυχρή σαν αυτή του πάγου, εγώ είμαι… «μέσα»! Πιστεύω στον πειραματισμό, ακόμα και στα μαλλιά μας, ειδικά όσο είμαστε νέες.

Pixel

Φυσικά, τα λόγια είναι πάντα πιο εύκολα από τις πράξεις. Το να δούμε ένα ωραίο χρώμα στα μαλλιά μιας γυναίκας στο Instagram, έχει μεγάλη διαφορά από το να τολμήσουμε στα δικά μας. Όλα αυτά, μέχρι σήμερα βέβαια, γιατί πλέον υπάρχει τρόπος να πειραματιστούμε με τις διαφορετικές αποχρώσεις, χωρίς κανένα κόστος!

Αρκεί λοιπόν, μόνο ένα προϊόν μακιγιάζ αν θέλεις και εσύ να δεις πώς θα ήσουν με μια πιο extreme απόχρωση στα μαλλιά: μια παλέτα με σκιές ματιών! Πρόκειται για τη νέα diy τάση στα μαλλιά που σε προσκαλεί να τα βάψεις με την αγαπημένη σου σκιά ματιών. Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σου, άπλωσε την αγαπημένη σου απόχρωση (όσο έντονη και αν είναι) στις τούφες των μαλλιών σου! Η τεχνική αυτή είναι απόλυτα ασφαλής για τα μαλλιά σου, ενώ το χρώμα φεύγει αμέσως όταν λούσεις ή χτενιστείς.

Pixel

Εύκολα και κυρίως… ανώδυνα!

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=BamygAHi4Ns

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Jessica Biel ανανεώνει το στυλ της και γίνεται ξανθιά

Είναι η πλατίνα το νέο hot trend;

BEAUTY NEWS

Η Bobbi Brown συνεργάζεται με την Kerri Rosenthal και μας θυμίζει ότι η ομορφιά είναι αγάπη

Η limited edition συλλογή Bobbi Brown x Kerri Rosenthal έρχεται σε μία πολύχρωμη συσκευασία, εμπνευσμένη από την ξεχωριστή και παιχνιδιάρικη αισθητική της Kerri Rosenthal και σας προσκαλεί να εκφράσετε την αγάπη σας για την ομορφιά

BEAUTY NEWS

Η Pamela Anderson στην πρώτη της εμφάνιση με μακιγιάζ εδώ και καιρό είπε «ναι» σε ένα από τα κορυφαία trends της περιόδου

Δείτε την πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού στο Met Gala, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με το healthy glow της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης15 Μαΐου

Δείτε τις ανάγκες σας και μην ασχολείστε μόνο με τις υποχρεώσεις σας

ΣΙΝΕΜΑ

Θύμα απρόκλητης επίθεσης έπεσε ο Steve Buscemi όσο περπατούσε στο Manhattan

Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες

VIRAL

Μαρίνα Σάττι: Το "ZARI" επανακυκλοφορεί σε 4 διαφορετικές εκδοχές!

Στην “A capella”, την “Instrumental”, την “Sped Up” καθώς και την Live έκδοση που έκλεψε τις εντυπώσεις πριν από λίγες εβδομάδες μέσα από το Eurovision.TV.