Skip to main content

BEAUTY NEWS

Το απόλυτο άρωμα για εκείνον

Η ανδρική κολόνια που θα ευχαριστηθεί και αυτός αλλά και εσύ…


Κέλλυ Νόβακ

Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το άρωμα σε άντρες και γυναίκες! Είναι αυτό που θα μυρίσει πάνω σου ο σύντροφος σου και που θα σε κάνει να του μείνεις αξέχαστη! Αλλά αυτό ισχύει και για τη δική του περίπτωση. Μια μεθυστική μυρωδιά σε έναν άνδρα μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στα συναισθήματά σου απέναντι του.

Pixel
Pixel

Έχει, λοιπόν, έναν πολύ ισχυρό ρόλο η ανδρική κολόνια. Άπαξ βρεις τον κατάλληλο…υποψήφιο, τότε σίγουρα θα θέλεις να του προσφέρεις και το κατάλληλο άρωμα! Ένα που να εξάπτει την φαντασία και να δημιουργεί εκρηκτικές… αντιφάσεις!

Το Prada Luna Rossa Carbon είναι ένα τέτοιο άρωμα. Περιλαμβάνει πρωτοποριακά στοιχεία, τα οποία είναι βασικά συστατικά για τα ανδρικά αρώματα. Κάθε ένα από αυτά είναι ξεχωριστό, ωστόσο όλα ανήκουν στην ίδια μοναδική ιστορία.

Το Prada Luna Rossa Carbon, ανήκει στην κατηγορία των fougere αρωμάτων και συνδυάζει αποσταγμένα και συνθετικά βότανα – ένα συνδυασμό άκρως δυναμικό. Πρόκειται για μία σχολαστική δημιουργία από: πράσινο κίτρο - Vert de Bergamote της Ιταλίας, ξυλώδεις νότες από πατσουλί και κεχριμπάρι. Το κίτρο και το πιπέρι συνδυάζουν την καταπράσινη γη με το βραχώδες έδαφος. Η λεβάντα εμφανίζεται σε όλη τη σειρά αρωμάτων Luna Rossa – σαν μια κλασσική φυσική νότα που χρησιμοποιείται με μοντέρνο τρόπο. 

Μια αποκαλυπτική ιστορία –Ένα πολυδιάστατο φάσμα αρωμάτων

Με τη χρήση της προηγμένης τεχνολογίας του 21ου αιώνα, το άρωμα έχει μεταμορφωθεί εκπληκτικά. Ο αισθησιασμός του εκφράζεται από το μοντέλο Tim Schumacher, ο οποίος φωτογραφίζεται από τον διάσημο φωτογράφο Craig McDean σε ασπρόμαυρο σκηνικό. 

Δες παρακάτω την καμπάνια!

prada-luna-rossa-carbon-01.jpgprada-luna-rossa-carbon-02.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Jessica Biel ανανεώνει το στυλ της και γίνεται ξανθιά

Είναι η πλατίνα το νέο hot trend;

BEAUTY NEWS

Η Bobbi Brown συνεργάζεται με την Kerri Rosenthal και μας θυμίζει ότι η ομορφιά είναι αγάπη

Η limited edition συλλογή Bobbi Brown x Kerri Rosenthal έρχεται σε μία πολύχρωμη συσκευασία, εμπνευσμένη από την ξεχωριστή και παιχνιδιάρικη αισθητική της Kerri Rosenthal και σας προσκαλεί να εκφράσετε την αγάπη σας για την ομορφιά

BEAUTY NEWS

Η Pamela Anderson στην πρώτη της εμφάνιση με μακιγιάζ εδώ και καιρό είπε «ναι» σε ένα από τα κορυφαία trends της περιόδου

Δείτε την πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού στο Met Gala, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με το healthy glow της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 14 Μαΐου

Μην επιτρέψετε στα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

16/5 Παγκόσμια Ημέρα Πορτογαλικηής Γλώσσας 2024: Μιράντα Βερούλη & Choro Plus Half Note Jazz Club

Από το φάντο στη σάμπα: Ένα μουσικό ταξίδι με το καράβι του Πορτογαλόφωνου κόσμου