Skip to main content

BEAUTY NEWS

"Ταξίδεψε" στην ιταλική Ριβιέρα, με το νέο άρωμα Knot, του οίκου Bottega Veneta!

Μύρισε Μεσόγειος. 


Μαρκέλλα Μακρυγιάννη

Ο Tomas Maier αντλεί την έμπνευσή του για το νέο άρωμα Knot του οίκου Bottega Veneta από την Ιταλική Ριβιέρα. Ανάμεσα στους βραχώδεις όγκους, υπάρχει ένα σπίτι, ένα καταφύγιο από την πραγματικότητα, που αγναντεύει τη θάλασσα.

Το φως του ήλιου τρυπώνει από τα ανοιχτά, διάπλατα παράθυρα και πλημμυρίζει το εσωτερικό του, μαζί με το αναζωογονητικό θαλασσινό αεράκι που μεταφέρει την αλμύρα και το άρωμα από τις παιώνιες του κήπου και τις πορτοκαλιές της περιοχής και ενώνονται με το άρωμα των φρεσκοπλυμένων σεντονιών.

Στην κρεβατοκάμαρα μια γυναίκα ρουφάει τη στιγμή, απολαμβάνοντας το μέρος και το χρόνο. Πρόκειται για μια αξέχαστη στιγμή, στην οποία μεταφέρεσαι όταν και όσο θέλεις.       

Η χρήση των πιο εξαιρετικών πρώτων υλών αποτέλεσε βασικό πυλώνα για τη δημιουργία του αρώματος Knot, σύμφωνα και με την αδιαπραγμάτευτη αφοσίωση του οίκου Bottega Veneta στην ποιότητα και την τέχνη του χειροποίητου.

Η μάστερ αρωματοποιός Daniela Andrier μετουσίωσε το όραμα μεσογειακής ανάμνησης του Tomas Maier σε μια μοναδική αρωματική εμπειρία, ζωντανεύοντας μυρωδιές από την  Ιταλική Ριβιέρα.

Νότες έμπνευσης

Τις πρώτες εντυπώσεις κλέβει μια εξωτική και λαμπερή συμφωνία από δέντρο κλημεντίνη, με βάση το μανταρίνι, το γλυκολέμονο, το νερολί και το άνθος πορτοκαλιάς. Στην καρδιά του αρώματος μας υποδέχονται δυνατές νότες από λεβάντα, βασικό και ασυνήθιστο στοιχείο που χρεώνεται λίγη από τη μοναδικότητα του αρώματος, ενώ ζωντανεύει τη δροσιά των φρεσκοπλυμένων σεντονιών σε μια Ιταλική παραθαλάσσια κατοικία.

Στη συνέχεια, πλούσιες νότες από τριαντάφυλλο και παιώνια χαρίζουν γενναιόδωρες δόσεις αισθησιασμού, ενώ ο μόσχος και οι καρποί tonka εξισορροπούν τις φρουτώδεις νότες  εξασφαλίζοντας μια γήινη αίσθηση.

Όλα τα συστατικά μαζί, συνιστούν ένα λαμπερό, φρουτώδες, εσκεμμένα πολύπλευρο άρωμα, προορισμένο να χαρίζει μια ευχάριστη εμπειρία, να έχει τη δική του ταυτότητα και να αφήνει ανεξίτηλο το αποτύπωμά του.

botven400.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.