Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αυτό το "έξυπνο" προϊόν πρέπει να το αποκτήσεις!

Πέπλο τελειότητας με μια πινελιά χρώματος. 


Μαρία Μυλωνά

Συμπληρώνοντας τη Συλλογή REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING η ESTEE LAUDER παρουσιάζει την πιο «έξυπνη» κρέμα CC, πολλαπλής δράσης, η οποία εκτός από διόρθωση χρωματικού τόνου προσφέρει αντιγηραντικά πλεονεκτήματα και ανακουφίζει την επιδερμίδα, παρέχοντας βαθιά θρέψη. 

Η νέα REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING CC CREME SPF 10 με Τεχνολογία IntuiGen, που αναγνωρίζει τις ανάγκες της επιδερμίδας, ενισχύει τη φυσική αντίσταση του οργανισμού στην εμφάνιση κύριων σημαδιών γήρανσης, κάνοντας την νεανική και σφριγηλή.

Διαθέτει επίσης πρωτοποριακή σύνθεση με καινοτόμες χρωστικές που απελευθερώνουν χρώμα και εξισορροπούν το χρωματικό τόνο αυτομάτως, δίνοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα. Οι χρωστικές είναι αυτορυθμιζόμενες και ταιριάζουν σε κάθε τύπο. 

Θέλεις επιδερμίδα που ακτινοβολεί υγεία; Τότε η ΝΕΑ REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING CC CREME SPF 10 είναι η κατάλληλη, καθώς εκτός από το φυσικό τόνο, παρέχει άμεση περιποίηση, ενώ αφήνει αίσθηση απαλότητας και ελαστικότητας στην επιδερμίδα συγκεντρώνοντας τα πλεονεκτήματα μιας κρέμας περιποίησης μαζί με άλλα επιπλέον πλεονεκτήματα. 

Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις μόνη ως ενυδατική, είτε κάτω από το makeup, είτε μετά τον καθαρισμό και τον ορό.

Revitalizing_Supreme_CC_Creme_Product_Shot_on_White_Global_Expires_Feb__15.jpg

 

Κείμενο: Ειρήνη Διαμαντακίδη 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.