Skip to main content

BEAUTY NEWS

7 beauty looks για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα

Έμπνευση από τα αγαπημένα μας πρόσωπα της μόδας και της ομορφιάς!


Κέλλυ Νόβακ

Νομίζω ότι πάντα εμπιστευόμασταν και θα συνεχίζουμε να εμπιστευόμαστε πρόσωπα από τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς, για τις εμφανίσεις μας. Σαφώς και λογικό αυτό, καθώς όταν τέτοιες γυναίκες έχουν λόγω της εκάστοτε ιδιότητας τους, καθημερινή επαφή με το τι φοριέται περισσότερο, να γνωρίζουν και από πρώτο χέρι τι είναι της μόδας και τι όχι.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος. Μία γυναίκα σαν την Emily Ratajkowski, που ξέρει πώς να αναδεικνύει πάντα άψογα και με πλήρη αυτοπεποίθηση τα φυσικά της χαρακτηριστικά, είναι λογικό να προσφέρει έμπνευση σε εμάς, όχι μόνο στα θέματα της ομορφιάς, αλλά και σαν προσωπικότητα από μόνη της.

Αλλά ναι, είναι πολλά τα πρόσωπα του χώρου λοιπόν, που ευτυχώς για εμάς, καταφέρνουν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για τα χτενίσματά μας, τα μακιγιάζ μας, αλλά και την ίδια την αυτοπεποίθησή μας, ώστε να πούμε: «ναι, είμαι και εγώ όμορφη!».

Για να το πεις, από τώρα, στο ξεκίνημα της εβδομάδας και για να πάνε τέλεια αυτές οι 7 ημέρες, σου παρουσιάζω παρακάτω 7 beauty looks που είμαι σίγουρη ότι θα σου προσφέρουν όλα τα παραπάνω!

https://www.instagram.com/p/BZtYIekjWCy/?taken-by=jeannedamas

https://www.instagram.com/p/BZt9qBYF8QW/?taken-by=emrata

https://www.instagram.com/p/BZt2pFehGn2/?taken-by=alwaysjudging

https://www.instagram.com/p/BY1mO5TBm8v/?taken-by=juliavanos

https://www.instagram.com/p/BZq8kI0htIw/?taken-by=marthahunt

https://www.instagram.com/p/BZXJ1C_BIbn/?taken-by=stellamaxwell

https://www.instagram.com/p/BZoFtMYBdnv/?taken-by=winnieharlow

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Ella Gross είναι η νέα μούσα της MAC Cosmetics

Με τη νέα της global ambassador, η MAC Cosmetics αγκαλιάζει μια γενιά που αντιμετωπίζει το μακιγιάζ ως μέσο προσωπικής έκφρασης.

BEAUTY NEWS

Jacquemus Beauty: Η πιο ηλιόλουστη νέα άφιξη στον χώρο της ομορφιάς είναι γεγονός

Η μόδα του Simon Porte Jacquemus συναντά την ομορφιά στην πρώτη beauty σειρά του οίκου που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2027. 

BEAUTY NEWS

Η νέα εποχή του Valentino Beauty βρίσκει στα πρόσωπα της Dakota Johnson και του Alexander Skarsgård τους ιδανικούς ambassadors

Δύο από τα πιο φρέσκα και γοητευτικά πρόσωπα του Hollywood συναντιούνται στη νέα καμπάνια αρωμάτων του Valentino Beauty.

Προτεινόμενα

FOOD

Αυτή είναι η Νο 1 τροφή για καλύτερο ύπνο, σύμφωνα με τους διαιτολόγους

 Η ζωή σου είναι συνεχώς πολυάσχολη και τείνεις να βάζεις τον καλό ύπνο στον τελευταίο τροχό της αμάξης.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19 έως 26/7/26

Η επικοινωνία σας θα αρχίσει να καλυτερεύει και η ψυχολογία σας θα ανεβαίνει σταδιακά.

Best of Network