Skip to main content

BEAUTY NEWS

Heavy Metal: Αυτή είναι η πιο τολμηρή τάση στο μακιγιάζ για το Φθινόπωρο του 2014

Δοκίμασέ την! 



Όπως έχω πει, το nude μακιγιάζ είναι αγαπημένη και safe επιλογή για εσένα που επιθυμείς ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, ακόμα και όταν του προσθέσεις λίγη λάμψη. 

Νομίζω όμως, ότι τώρα έχει έρθει η ώρα να κάνεις κάτι πιο τολμηρό. Να υιοθετήσεις την νέα πρόταση διάσημων σχεδιαστών μόδας του εξωτερικού, που λέγεται metallic shades: λάμψη, μεταλλικές αποχρώσεις, ένταση στους τόνους και glitter.

Γιατί είναι hot: Οι πασαρέλες της φετινής σεζόν άστραψαν με τις metallic shades που επέλεξαν οι σχεδιαστές μόδας για το μακιγιάζ. Οι απαλοί τόνοι έδωσαν τη θέση τους σε «επιχρυσωμένες παλέτες» , σε ασημένιες αποχρώσεις και φωτεινά χάλκινα. 

Πώς να υιοθετήσεις αυτό το twist στο μακιγιάζ σου: Επίλεξε την απόχρωση σου. Αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα προτίμησε σκιές με βάση το χρυσό και το ασημί, ενώ στις σκουρόχρωμες ταιριάζουν καλύτερα τα κιτρινο–χρυσά και τα χάλκινα. 

met 750.jpg 

 μετ 750 2.jpg 

 μετ1.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.