Skip to main content

BEAUTY NEWS

Τι κρέμα πρέπει να βάζεις τον χειμώνα;

4 κρέμες, 4 διαφορετικές χρήσεις. Δες τις ανάγκες σου, και κάνε την σωστή επιλογή.


Κέλλυ Νόβακ

Είναι πολύ σημαντική η περιποίηση της επιδερμίδα μας. Ξέρω ότι το ξέρεις. Γνωρίζεις όμως, ότι κάθε σεζόν αλλάζουν και οι ανάγκες της, λόγω του καιρού;

Σε αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν, πρέπει να δίνουμε ακόμη περισσότερη βάση στο τι έχει ανάγκη η επιδερμίδα μας, κινούμενες πάντα με βάση τον τύπο της. Είναι ξηρή, λιπαρή, χρειάζεται lift ή αναζωογόνηση; Όλες αυτές τις απορίες, σου λύνω παρακάτω, με την βοήθεια των κατάλληλων προϊόντων ομορφιάς!

Aν έχεις ξηρό δέρμα: Vichy, Mineral 89
 

4facecreams4winter_01.JPG

Ο μοναδικός συνδυασμός Ιαματικού Μεταλλικού νερού της Vichy, για 1η φορά σε συγκέντρωση 89%, σε συνδυασμό με Υαλουρονικό Οξύ φυσικής προέλευσης, ενισχύει τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού για να κάνει καθημερινά την επιδερμίδα πιο δυνατή απέναντι στις εξωτερικές επιθέσεις, όπως ρύπανση, άγχος και κούραση. Μέρα με τη μέρα, η επιδερμίδα είναι ενυδατωμένη, τονωμένη και αποκτά λάμψη!
 

χρειάζεσαι lift: Caudalie, Resveratrol Lift Face Lifting Soft Cream
 

4facecreams4winter_02.JPG

Κρέμα ημέρας με συσφικτική και αντιρυτιδική δράση, η οποία λειαίνει, συσφίγγει και θρέφει την επιδερμίδα. Εκχυλισμένη από τους μίσχους των άμπελων, η ρεσβερατρόλη – με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την Caudalie -κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο σφριγηλό, πιο νεανικό και η επιδερμίδα να εμφανίζεται πυκνότερη. Η παραγωγή των κυττάρων που είναι υπεύθυνα για τη σφριγηλότατα του δέρματος αυξάνεται σημαντικά (ινοβλάστες, κολλαγόνο, ελαστίνη και sirtuins) και η διαδικασία της γλυκοζυλίωσης που προκαλεί βαθιές ρυτίδες εξουδετερώνεται. Η Caudalie Resveratrol αντιμετωπίζει τα πρώτα σημάδια της γήρανσης στην πηγή τους.

 

χρειάζεσαι αναζωογόνηση: Jurlique, Rose Moisture Plus Revitalising Gel Lotion
 

4facecreams4winter_03.JPG

Αναζωογονητική κρέμα ημέρας, σε μορφή gel. Σχεδιασμένη για να αντιμετωπίσει τα σημάδια της αφυδάτωσης. Εμπλουτισμένη με μαλακτικά έλαια και βότανα, ενυδατώνει, λειαίνει και μαλακώνει την επιδερμίδα, ενώ παρέχει προστασία από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Το δέρμα μένει ενυδατωμένο, προστατευμένο και αναζωογονημένο!


Αν έχεις λιπαρό δέρμα: Frezyderm, Matte Effect Cream
 

4facecreams4winter_04.JPG

Κρέμα απορρόφησης της λιπαρότητας που ενυδατώνει τις λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες, απορροφά άμεσα το σμήγμα, χαρίζει ματ αποτέλεσμα για 8-10 ώρες, ενώ μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις πρώτες ρυτίδες. Είναι oil free, αποτελεί εξαιρετική βάση μακιγιάζ και λειτουργεί ως primer, με αποτέλεσμα να μην αλλοιώνεται το μακιγιάζ

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.