Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η Jennifer Lopez θα κυκλοφορήσει την δική της συλλογή μακιγιάζ

Η γνωστή σταρ «μπαίνει» και επίσημα στον κόσμο της ομορφιάς!


Κέλλυ Νόβακ

Ένα μερίδιο από την «πίτα» του χώρου της Ομορφιάς, θέλει και η Jennifer Lopez. Η γνωστή καλλιτέχνιδα η οποία έχει υπάρξει πρωτοπόρος στα ζητήματα της επιχειρηματολογίας, από το ξεκίνημα της καριέρας της είχε αποδείξει ότι πρόκειται να εκμεταλλευτεί το «όνομά» της, προς όφελός της. Η ίδια χρόνια τώρα συνεργαζόταν με την L'Oréal Paris, ενώ έχει βγάλει πολλά εκατομμύρια δολάρια από τα αρώματά της, όπως το Glow.

Παρόλα αυτά, η ίδια καταλαβαίνει πόσο πολύ έχει ανέβει η τέχνη του μακιγιάζ, γι’ αυτό και αποφάσισε να δημιουργήσει την δική της συλλογή. Συνεργάζεται λοιπόν, με την Inglot και σε λίγες ημέρες μαζί θα κυκλοφορήσουν μια μεγάλη συλλογή μακιγιάζ.

Λέω «μεγάλη», γιατί η συλλογή θα περιλαμβάνει σχεδόν 70 κομμάτια, όπως bronzers, σκιές ματιών, κραγιόν, ρουζ, μάσκαρες, πούδρες και πολλά άλλα. Σύμφωνα με το WWD η συλλογή θα κινείται στις χρωματικές τονικότητες του nude, χρυσού και shimmer, αποχρώσεις που εκφράζουν απόλυτα τα beauty looks της JLO.

«Είναι κάτι το οποίο ήθελα να κάνω εδώ και πολύ καιρό. Μια σειρά μακιγιάζ φάνηκε να είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, μιας και ο κόσμος πάντα με ρωτάει για τα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιώ για να έχω αυτή τη λάμψη στο δέρμα μου», δήλωσε η Lopez στο WWD.

Συνέχισε λέγοντας: «Ήθελα πολύ να κάνω κάτι που αντιπροσωπεύει αυτά που μου αρέσουν, αυτά που θα χρησιμοποιούσα εγώ από άποψη αποχρώσεων αλλά και ποιότητας. Οι τιμές των προϊόντων ήταν επίσης κάτι πολύ σημαντικό για εμένα γι’ αυτό και επέλεξα να συνεργαστώ με την Inglot. Μαζί δημιουργήσαμε καλής ποιότητας προϊόντα τα οποία είναι οικονομικά».

Το πιο ακριβό κομμάτι της συλλογής, είναι μια customized παλέτα την οποία μπορεί να δημιουργήσει κανείς έτσι όπως θέλει, η οποία ανέρχεται στα 49 δολάρια. Οι τιμές στα υπόλοιπα προϊόντα θα κυμαίνονται από τα 8,50 έως και τα 26 δολάρια.

Η συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου παγκοσμίως.

Κεντρική φωτό: Instagram @inglotgreece

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Ella Gross είναι η νέα μούσα της MAC Cosmetics

Με τη νέα της global ambassador, η MAC Cosmetics αγκαλιάζει μια γενιά που αντιμετωπίζει το μακιγιάζ ως μέσο προσωπικής έκφρασης.

BEAUTY NEWS

Jacquemus Beauty: Η πιο ηλιόλουστη νέα άφιξη στον χώρο της ομορφιάς είναι γεγονός

Η μόδα του Simon Porte Jacquemus συναντά την ομορφιά στην πρώτη beauty σειρά του οίκου που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2027. 

BEAUTY NEWS

Η νέα εποχή του Valentino Beauty βρίσκει στα πρόσωπα της Dakota Johnson και του Alexander Skarsgård τους ιδανικούς ambassadors

Δύο από τα πιο φρέσκα και γοητευτικά πρόσωπα του Hollywood συναντιούνται στη νέα καμπάνια αρωμάτων του Valentino Beauty.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Ιουλίου 2026

Πάρτε αποφάσεις να προχωρήσετε σε αλλαγές σε ό,τι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας.

VIRAL

The Bell Jar: το καστ της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς

Η εμβληματική νουβέλα της Sylvia Plath αποκτά σύγχρονη κινηματογραφική μεταφορά με την Billie Eilish στον ρόλο της Esther Greenwood.

ΣΠΙΤΙ

Η μέθοδος Sudoku για το πακετάρισμα ταξιδιού

Η viral μέθοδος Sudoku υπόσχεται 27 σύνολα από μόλις εννέα ρούχα, με τάξη αντί για χάος.

Best of Network