Skip to main content

BEAUTY NEWS

Κάνε στην άκρη Barbie. Ήρθε η ώρα να παίξουμε με το αρκουδάκι του Jeremy Scott!

Το νέο άρωμα του οίκου Moschino.



Το νέο άρωμα του οίκου Moschino αποτελεί throwback πρόταση στην παιδική ηλικία και ιστορική αναδρομή στη μόδα. Ο διάσημος σχεδιαστής Jeremy Scott συνεχίζει την επιτυχημένη του συνεργασία με τον οίκο και αφήνει τη δική του σφραγίδα, προκαλώντας αίσθηση με την έμπνευση του από το 2013, που ανέλαβε τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή. 

Πριν λίγες ημέρες ο Scott αποκάλυψε το πρώτο του άρωμα για τον ιταλικό οίκο μόδας. Ονομάζοντας το απλά «Moschino Toy», δηλαδή παιχνίδι, το unisex άρωμα, είναι κυριολεκτικά ένα λούτρινο αρκουδάκι. Κι αν αρχικά δε σου πάει το μυαλό σε κάτι τέτοιο, το  λευκό t-shirt προδίδει αυτό που κρύβεται μέσα, με ένα προειδοποιητικό, έξυπνο λογότυπο.

Είσαι έτοιμη να ανακαλύψεις αυτή τη νέα εμπειρία; Ξεβίδωσε το κεφάλι και απελευθέρωσε  τη χαρά, την ξεγνοιασιά και το παιδί που κρύβεις μέσα σου!

bearj eswt 750.jpg 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30