Skip to main content

BEAUTY NEWS

Mυρωδιές από την Νέα Υόρκη σε κάνουν το απόλυτο fashion girl

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο άρωμα της DKNY.


Κέλλυ Νόβακ

“If I can make it there, I can make it anywhere”, είπε πολύ σωστά ο Frank Sinatra στο φημισμένο άσμα του “New York, New York”. Και για λίγες ώρες αισθάνθηκα και εγώ ότι μπορώ να καταφέρω τα πάντα, με την βοήθεια της DKNY.

Το κέντρο της Αθήνας απέκτησε λίγη από την ενέργεια της Νέας Υόρκης, κατά τη διάρκεια του Press Day που διοργάνωσε η DKNY για την παρουσίαση του νέου DKNY STORIES.

Βeauty editors, bloggers και οι influencers δώσαμε όλες ραντεβού στο 48 Urban Garden και κληθήκαμε να αποτυπώσουμε τις εμπειρίες και τα συναισθήματα που μας ξυπνά η «πόλη που δεν κοιμάται ποτέ», ενώ το εστιατόριο μετατράπηκε σε ένα urban hot spot «με θέα» τους χαρακτηριστικούς ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης.

dknystories_01.jpg 

Εμπνευσμένο από τις αμέτρητες προοπτικές που προσφέρει η Νέα Υόρκη και το δυναμικό παλμό της πόλης, καθώς κι από το γυναικείο δυναμισμό που τα τελευταία χρόνια απασχολεί την κοινωνία, το DKNY STORIES απευθύνεται στις γυναίκες που θέλουν να γράψουν τη δική τους ιστορία και τις καλεί να νιώσουν τη ζωντάνια και το συναίσθημα των millennials που αδιάλειπτα εξερευνούν και ανακαλύπτουν νέους ορίζοντες.

dknystories_02.jpg 

Η καμπάνια του DKNY STORIES, που είναι γυρισμένη στη Νέα Υόρκη από το φωτογράφο Gregory Harris, έχει ως πρωταγωνίστρια την ανερχόμενη Grace Hartzel. Οι εικόνες αποτυπώνουν το νεαρό μοντέλο να εξερευνά τις διαφορετικές εμπειρίες που μπορεί να της προσφέρει η πόλη. Από τις ταράτσες στο κέντρο της πόλης, μέχρι τους δρόμους του SoHo και το πίσω κάθισμα ενός ταξί, η Grace είναι πάντα στο ρυθμό και αγαπά κάθε δευτερόλεπτο.

 

dknystories_3.jpg 

https://www.instagram.com/p/BotQI54B2fx/?taken-by=allyougr

Στους ίδιους ρυθμούς κινείται και το  μπουκάλι του αρώματος, που αποτελεί μία εντυπωσιακή αναπαράσταση της Νέας Υόρκης. Σύγχρονο και κομψό, αγαλματένιο και αρχιτεκτονικό, θηλυκό και δυνατό. Το περίτεχνο αυτό γυάλινο μπουκάλι του αρώματος έχει σμιλευτεί σε κάθε του πλευρά, ώστε να αναπαριστά τη γραμμή που σχηματίζουν οι ουρανοξύστες στον ουρανό της Νέας Υόρκης. Στις λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν ανήκει η καλοσχηματισμένη και σωστά ζυγισμένη βάση που δίνει αίσθηση πολυτέλειας και το δαχτυλίδι με το millennial ροζ λογότυπο της DKNY στο λαιμό του μπουκαλιού, που αποτελεί υπογραφή-ορόσημο για το άρωμα. Στο εξωτερικό κουτί σε ροζ μεταλλικό χρώμα, κυριαρχούν εικόνες από τη Νέα Υόρκη με τον εικονικό ουρανοξύστη στο μπροστινό μέρος και τη γέφυρα του Brooklyn και το Chrysler Building στις πλαϊνές πλευρές.

 

 dknystories_4.jpg 

 

Το νέο DKNY STORIES είναι ένα ανατολίτικο, λουλουδάτο άρωμα με διάκριτες αντιθέσεις, ενώ η πρώτη αίσθησή του χαρακτηρίζεται από ροζ πιπέρι και guava. Ο χαρακτήρας του αρώματος είναι αναμφισβήτητα η μαύρη ίριδα σε συνδυασμό με γιασεμί και λευκό τσάι, ενώ η βανίλια, το σανταλόξυλο και το κεχριμπάρι προσδίδουν ζεστασιά και αισθησιασμό στο τελείωμα.

 

dknystories_5.jpg

 

Λίγο να ψεκάσεις πάνω σου το άρωμα και θα νιώσεις και εσύ ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Είτε βρίσκεσαι την Νέα Υόρκη, είτε στην Αθήνα…

 

dknystories_6.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.