Skip to main content

BEAUTY NEWS

Illuminated brunette: Η νέα τάση στο Instagram

Αφιερωμένο σε όλα τα μελαχρινά κορίτσια.


Κέλλυ Νόβακ

Σαν γυναίκα με φυσικά μελαχρινά μαλλιά, που προσπάθησε πολύ για να ανοίξει πολύ τα μαλλιά της (όχι πάντα με επιτυχία), το να έχεις αυτό το χρώμα δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Πριν γίνω ξανθιά (όπως σου είπα έγινα ξανθιά με πολύ κόπο), άλλαζα συνέχεια τα μαλλιά μου. Τα βαριόμουν εύκολα. Και επίσης, το να κάνω κάτι διαφορετικό στα μαλλιά μου δεν ήταν πάντα πολύ εύκολο, γιατί τα καστανά μαλλιά δεν «ανοίγουν» πάντα εύκολα.

Το να κάνεις ανταύγειες ή άλλες αποχρώσεις σίγουρα είναι κάτι εφικτό, αλλά όχι πάντα το καλύτερο για τα μαλλιά σου, ειδικά αν δεν θέλεις να χάσεις τελείως το φυσικό σου χρώμα.

Ένα νέο trend έρχεται να… ταράξει τα νερά και να προσφέρει βάθος και διάσταση στην απόχρωση αυτή.

Η νέα τάση που κυκλοφορεί στο Instagram τελευταία λοιπόν, είναι το “Illuminated brunette” (φωτεινό καστανό). Τι είναι η τάση; Ένα λαμπερό και σαν-να-έχει-ανοίξει-από-τον-ήλιο χρώμα! Την απόχρωση αυτή υιοθέτησαν πρώτες οι Gisele Bündchen και Alessandra Ambrosio.

Τι είναι το Illuminated brunette

Με βάση το σκούρο χρώμα που έχουν τα καστανά μαλλιά, οι hairstylists τα φωτίζουν με θερμές αλλά διακριτικές ανταύγειες οι οποίες είναι το πολύ 3 τόνους πιο ανοιχτές από το φυσικό χρώμα. Η ρίζα παραμένει σχεδόν ίδια και αναμειγνύεται με ένα toner στο ίδιο χρώμα για ένα φυσικό look. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα φωτεινό καστανό!

https://www.instagram.com/p/BqlS3bpnFlb/?utm_source=ig_embed

Γιατί μας αρέσει

Το φανταστικό με αυτή την τάση/τεχνική είναι ότι κάθε χρώμα είναι μοναδικό. Από την στιγμή που το νέο χρώμα προκύπτει με βάση το φυσικό χρώμα της κάθε γυναίκας, το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό για κάθε γυναίκα.

https://www.instagram.com/p/BnY_5sehUWr/?utm_source=ig_embed

Την τεχνική αυτή χρησιμοποιούν πολύ στην Βραζιλία. Η Βραζιλιάνα hairstylist, João Bosco, αναφέρει ότι οι πελάτισσές της ζητούν συνέχεια αυτή την τεχνική για τα μαλλιά τους.  

Γιατί αξίζει να την κάνεις

Το καλύτερο με αυτό το χρώμα/τεχνική/τάση είναι ότι είναι εύκολο να το διατηρήσεις. Το χρώμα κρατάει μέχρι και 6 μήνες, χωρίς να χρειάζεται καν ρετούς στο κομμωτήριο!

https://www.instagram.com/p/BmbvBs3huBM/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BqsXWwyA8c5/

https://www.instagram.com/p/Bqqe1Wcge2P/

Και οικονομία και ωραίο αποτέλεσμα; Yes please!

Κεντρική φωτό: instagram @hair_by_flavia

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.