Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η πιο… κομψή πολυτέλεια στον λαιμό σου

Αρώματα που σαγηνεύουν


Κέλλυ Νόβακ

Ένα άρωμα μου εξάπτει την περιέργεια. Με κάνει να νοσταλγώ –αν πρόκειται για μια γνώριμη μυρωδιά. Με κάνει να αισθάνομαι σέξι και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Αυτά είναι μόλις μερικά από τα συναισθήματα που σου προκαλούν τα αρώματα Killian.

Ο Kilian Hennessy μας γι’ αυτές τις γιορτές, αποκαλύπτει το προσωπικό του αρχείο από αγαπημένες του αρωματικές συλλογές που σαγηνεύουν. Σαν ένα μακροχρόνιο εραστή που σταδιακά ξεδιπλώνει διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητάς του, υπάρχει πάντα κάτι καινούριο να ανακαλύψει κανείς στις συλλογές του brand Killian.

Το Discovery Set, ειδικά σχεδιασμένο για την περίοδο των γιορτών, περιλαμβάνει μία σειρά από χειροποίητα αρώματα 7,5ml καθώς και μία πολυτελή travel συσκευασία από μαύρη λάκα που φέρει την εμβληματική ασπίδα του Αχιλλέα, για να συνοδεύει κανείς το lifestyle του με το ιδανικό άρωμα που ολοκληρώνει τη διάθεση της στιγμής.

Το Discovery Set γιορτάζει τα Χριστούγεννα με το δώρο της αποκάλυψης, αποπνέοντας μία μεθυστική, γιορτινή λάμψη. Η συσκευασία αποτελείται από οκτώ iconic μυρωδιές από τις πιο δημοφιλείς συλλογές του brand Killian, που αποτελούν όχι μόνο τα σημεία-σταθμούς της κληρονομιάς της εταιρείας, αλλά και την προσωπική επιλογή του ιδρυτή για αρώματα που ταιριάζουν σε κάθε περίπτωση και διάθεση:

8bykillianperfumes_01.jpg

Love, Don’t Be Shy | Straight to Heaven, White Cristal | Good Girl Gone Bad | Intoxicated | Black Phantom, Memento Mori | Woman In Gold | Bamboo Harmony | Moonlight in Heaven

Σαν μία συνέχεια των συμβολισμών που χαρακτηρίζουν το brand, το Discovery Set έρχεται σε μία ασπρόμαυρη συσκευασία, αποκαλύπτοντας τη φωτεινή και τη σκοτεινή εκδοχή του εαυτού μας και μας ταξιδεύει στον κόσμο του Killian Hennessy μέσω των εμπειριών και των αναμνήσεων που έχει αιχμαλωτίσει στα πολυτελή αρώματά του.

Κεντρική φωτό: Instagram @nobaharshop

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

CELEBS

Κατερίνα Καινούργιου: Το λαμπερό δείπνο για τα γενέθλιά της πλάι στο κύμα

«Ένας χρόνος πιο κοντά στο να γίνω milf», ήταν το μήνυμα στην τούρτα της

FOOD

5 συμβουλές αποτοξίνωσης για το συκώτι μας μετά το Πάσχα

Ποιες συμβουλές να ακολουθήσεις για την επαναφορά του ήπατος στην κατάστασή του πριν από το σύντομο, μα έντονο διάλειμμα των διακοπών του Πάσχα

CELEBS

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έχει γενέθλια - Η φωτογραφία που τράβηξε η Κέιτ

To μήνυμα του πριγκιπικού ζεύγους στον λογαριασμό του στο instagram