Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η Rihanna κυκλοφορεί 50 διαφορετικές αποχρώσεις concealer

Oops, she did it again


Κέλλυ Νόβακ

Ήταν το 2017 που η Rihanna άλλαξε για πάντα την βιομηχανία της ομορφιάς, με το λανσάρισμα του brand της Fenty Beauty. Με το που κυκλοφόρησε το brand, μαζί λάνσαρε και 40 διαφορετικές αποχρώσεις foundation, περιλαμβάνοντας αποχρώσεις για όλες τις τονικότητες επιδερμίδας.

Το παράδειγμα της γνωστής σταρ ακολούθησαν αργότερα και άλλα beauty brands (ακόμα και αυτά που υπήρχαν χρόνια στον χώρο και δεν είχαν καταφέρει κάτι αντίστοιχο), αλλάζοντας για πάντα το «παιχνίδι» στον χώρο του μακιγιάζ, με το Pro Filt'r Foundation.

Tώρα κάνει το ίδιο με την νέα σειρά concealer που κυκλοφορεί. Πριν λίγες ημέρες, η σταρ ανακοίνωσε μέσω του Instagram την σειρά των Pro Filt'r Concealer που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Η σειρά αυτή θα έχει παρόμοια φόρμουλα με αυτή του ήδη επιτυχημένου Pro Filt'r Foundation.

Η σειρά θα περιλαμβάνει 50 διαφορετικές αποχρώσεις concealer, συμπεριλαμβάνοντας για άλλη μια φορά όλες τις τονικότητες επιδερμίδας.

https://www.instagram.com/p/BsGwUa1APHc/?utm_source=ig_embed

Τα concealer αυτά, ακολουθεί το Match Stix conceales που είχε πρωτοκυκλοφορήσει το ’17 το οποίο υποτίθεται ότι κάλυπτε τις κοκκινίλες και τις ατέλειες. Παρόλα αυτά, αυτή η σειρά είναι επίσημα το πρώτο concealer του brand.

Μαζί με το εν λόγω λανσάρισμα το brand θα κυκλοφορήσει 10 ακόμη αποχρώσεις foundation (φτάνοντας τον συνολικό αριθμό των 50 αποχρώσεων foundation), 8 διαφορετικές αποχρώσεις setting powder, ένα πινέλο concealer, ένα για την πούδρα και δύο μίνι beauty blender για την περιοχή κάτω από τα μάτια.

https://www.instagram.com/p/BsGYbI5gUOF/

Η Rihanna ανακοίνωσε τα νέα των προϊόντων μέσα από ένα άκρως διασκεδαστικό tutorial που ανέβασε την Πρωτοχρονιά!

https://www.instagram.com/p/BsGV1POhEGV/

Τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα από τις 11 Ιανουαρίου.

Kεντρική φωτό: Instagram @badgalriri

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.