Skip to main content

BEAUTY NEWS

Snapscara: Αφαιρείται όσο εύκολα τοποθείται

Το demake up των ματιών σε άλλο level...


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Δεν είναι λίγες εκείνες οι στιγμές που πραγματικά αρνούμαστε να μακιγιάρουμε τα μάτια μας όσο και αν αγαπάμε τα smokey eye looks και γενικότερα το έντονο make up πάνω σε αυτά. Μόνο και μόνο στην ιδέα πως όταν επιστρέψουμε σπίτι θα πρέπει να προσπαθούμε με τις ώρες να ξεβαφτούμε μας πιάνει...τρόμος! Να μην αναφέρω το γεγονός πως για τις επόμενες 2-3 μέρες τα μάτια συνεχίζουν να είναι μαύρα και να βγάζουν υπολείμματα! Ως γνωστόν όλη τη... ζημιά την κάνει πάντα η μάσκαρα. Οι σκιές, το μολύβι ακόμα και το αιλάινερ μπορούν να απομακρυνθούν πολύ πιο εύκολα. Η μάσκαρα όμως που διαπερνά ένα-ένα τα τριχίδια των βλεφαρίδων μας δυστυχώς επιμένει. 

Αν σου φαντάζει και εσένα σκέτος εφιάλτης, καιρός να χαρείς γιατί βρέθηκε η λύση!

Μετά από χρόνια έρευνας, η Maybelline παρουσιάζει μια νέα γενιά μάσκαρα – πρόκειται για την νέα Snapscara με την υπογραφή της Maybelline NY!

Η τεχνολογία της Snapscara, πρώτη στο είδος της, υπόσχεται να μετατρέψει την δυσκολία στην αφαίρεση της αγαπημένης σου μάσκαρα σε πολύ απλή διαδικασία, ενώ παράλληλα εγγυάται έντονο όγκο, μήκος, τέλειο διαχωρισμό και βλεφαρίδες που δεν κολλάνε μεταξύ τους. Η επαναστατική σύνθεσή της κάνει τη χρονοβόρα διαδικασία της τοποθέτησης και αφαίρεσης μάσκαρα να μοιάζει «παιχνίδι» ! Όσο εύκολο φαίνεται να την τοποθετήσεις, τόσο εύκολη είναι και η αφαίρεσή της, με μια κίνηση χρησιμοποιώντας χλιαρό νερό, είτε με το αγαπημένο σου προϊόν για ντεμακιγιάζ. Το επίπονο τρίψιμο και τα scrubs σε καθημερινή βάση ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Maybelline-Snapscara-shade-range.jpg

 

Η νέα Snapscara διατίθεται σε τρεις amazing αποχρώσεις -μαύρο, μπλε και berry-  Έχεις κι εσύ πλέον τη δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα μοναδικό fun make up look, πιο γρήγορα από ποτέ.

Αποχρώσεις:     

1.            Pitch Black

2.            Deja Blue

3.            Black Cherry

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας

DO IT YOURSELF

Ποια fashion items αξίζει πραγματικά να αναζητήσεις σε καταστήματα με vintage προϊόντα;

Πες «ναι» στο vintage, ποντάροντας όμως σε πράγματα που αξίζουν πραγματικά.

BEAUTY TIPS

4 λόγοι για τους οποίους τα leave-in προϊόντα μπορούν να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου

Σε περίπτωση που έψαχνες κίνητρο για να τα βάλεις στη ζωή σου!