Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αυτό είναι το μακιγιάζ που ταιριάζει σε όλες

Και φέρει την πιο διάσημη υπογραφή!


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

O οίκος Dolce & Gabbana παρουσίασε τη γυναικεία συλλογή Fall Winter 2019/20 Ready-to-Wear, εμπνευσμένη από το concept “Eleganza”, τιμώντας την ιταλική αριστοτεχνία, αλλά και την έμφαση των Σχεδιαστών στη λεπτομέρεια. Το εντυπωσιακό fashion show συνοδεύτηκε από ένα κομψό make up look: το επίκεντρο ήταν τα εκθαμβωτικά μάτια με σαγηνευτική λάμψη. Το δέρμα απέπνεε υγεία και φρεσκάδα ενώ τα χείλη ήταν τονισμένα με έντονα matte χρώματα, μέσα από μια παλέτα από μπεζ, ροζ και κόκκινες αποχρώσεις, σε πλήρη αρμονία με τα χαρακτηριστικά του κάθε μοντέλου.

DG BEAUTY_RTW FW1920 24022019_BEAUTY LOOK 03.jpg 

Για το λαμπερό αυτό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα, χρησιμοποιήθηκε το ενυδατικό προϊόν περιποίησης MILLENNIALSKIN On-The-Glow Tinted, σε συνδυασμό με το concealer MILLENNIALSKIN On-The-Glow Longwear που κάλυψε τις ατέλειες και πρόσθεσε ξεχωριστή λάμψη, δίνοντας ένα διάφανα ελκυστικό αποτέλεσμα. Τα ζυγωματικά τονίστηκαν με μια απαλή στρώση από pinky caramel, sweet pink και peachy orange από τη limited edition σειρά Blush Touch, ένα νέο προστατευτικό stick, σε χρώματα Tender, Candy και Coral.  

Η περιοχή των ματιών τονίστηκε με μαύρο κλασικό liner, σε συνδυασμό με μια πινελιά από φυσική αλλά έντονη σκιά με matte και αστραφτερό φινίρισμα. Το ολοκαίνουργιο stick Intenseyes Creamy Eyeshadow,  σε μια έντονη, matte αλλά και αστραφτερή  πινελιά με κρεμώδη υφή, έδωσε ένα διάφανο αποτέλεσμα. Η Nude matte βάση  σε συνδυασμό με την Taupe και την Bronze σκιά πάνω από το βλέφαρο, έδωσαν ιδιαίτερο βάθος στο βλέμμα,  ενώ μια πινελιά από λαμπερό Χρυσό προστέθηκε στο εσωτερικό των ματιών, ως η απόλυτη λεπτομέρεια ομορφιάς.  

DG BEAUTY_RTW FW1920 24022019_BEAUTY LOOK 05.jpg


Το ιδανικό Dolce&Gabbana look ομορφιάς χρειάζεται ένα καθηλωτικό βλέμμα για να ολοκληρωθεί. Το Emotioneyes High Definition Eyeliner σε μαύρη απόχρωση, είναι η ιδανική επιλογή για να σχεδιαστεί η τέλεια γραμμή σύριζα στις βλεφαρίδες.

Για ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα, οι βλεφαρίδες τονίστηκαν με την Passioneyes Mascara σε μαύρη απόχρωση. Τα φρύδια σχεδιάστηκαν με το The Brow Liner σε μια απόχρωση που συνδυάστηκε ιδανικά με το χρώμα των μαλλιών.

Το Dolcissimo Matte Liquid Lipcolour,  σε έντονη matte απόχρωση,  είναι ο απόλυτος σύμμαχος για τα χείλη. Σε αρμονία με τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του κάθε μοντέλου, επιλέχθηκαν σκιές σε γήινες αποχρώσεις, απαλό και ζωηρό ροζ αλλά και κόκκινο ή βαθύ μπορντώ.

DG BEAUTY_RTW FW1920 24022019_BEAUTY LOOK 04.jpg


Για άψογα τονισμένη χείλη, οι make-up artists χρησιμοποιήσαν πιο σκούρες αποχρώσεις για το περίγραμμα των χειλιών, ενώ τόνισαν το κέντρο των χειλιών με μια ελαφριά σκιά για να δημιουργήσουν την αίσθηση φυσικού βάθους.
Ιδιαίτερο χρώμα στα νύχια έδωσαν τα The Nail Lacquer σε ουδέτερες αποχρώσεις (Pink), σε μια ποικιλία του κόκκινου (Lover, Red, Ultra) ή του μωβ (Dahlia, Amethyst)

DG BEAUTY_RTW FW1920 24022019_BEAUTY LOOK 02.jpg

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 7 Μαΐου

Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες

SINGLES

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας σε φιλάει στο πρώτο ραντεβού;

Βιάζεται; Ξέρει τι θέλει; Ή σε ερωτεύεται; Συνέχισε να διαβάζεις για περισσότερους λόγους

ΥΓΕΙΑ

Πόση ώρα μετά τον πρωινό σου καφέ πρέπει να βουρτσίσεις τα δόντια σου

Η απάντηση των ειδικών μπορεί να σε εκπλήξει