Μα τι έχουν πάθει όλες με αυτό το εργαλείο; - AllYou.gr

Search

 

Μα τι έχουν πάθει όλες με αυτό το εργαλείο;

Κάνει τελικά "θαυματουργό" μασάζ στο πρόσωπο;

18 Μαρτίου 2019
Συντάκτης : Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Πρόκειται για το λεγόμενο jade roller! Ένα ειδικό ρόλερ κατασκευασμένο από νεφρίτη που σύμφωνα με τους δερματολόγους το μασάζ του δρα αποσυμφορητικά και χαρίζει στην επιδερμίδα λάμψη, σφριγγηλότητα και τόνωση. Μάλιστα, ειδικά κάτω από τα μάτια θεωρείται must, καθώς διεγείρει την μικροκυκλοφορία, καταπολεμά το προιξήματα (μαύρους κύκλους) και την κατακράτηση (σακούλες).

roller.jpg 

Η χρήση του ξεκίνησε από τα μεγάλα spa και ιντιτούτα αισθητικής, καταλήγοντας να υπάρχει πλέον σχεδόν σε όλες τις καμπίνες ομορφιάς γνωστών καλλυντικών εταιρειών. Στο εξωτερικό, τα skin camps που παρέχουν υπηρεσίες όπως χειροκίνητο μασάζ προσώπου , facial yoga, χρήση μάσκας με σούπερ τροφές, όπως πουρές από μούρα, καθαρισμό με ένζυμα, μικρορεύματα για μυική τόνωση, φωτοθεραπεία με λάμπες LED για ανανέωση, το έχουν εντάξει πάγια στο μενού τους!

Μπορείς όμως πολύ εύκολα να δοκιμάσεις και εσύ μία θεραπεία προσώπου με jade roller στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Orloff spa.

xxx.jpg 

Εγώ δοκίμασα τη θεραπεία προσώπου KOBIDO , την πιο αρχαία περιποίηση ομορφιάς στην Ιαπωνία. Η εμπειρία συνολικά μαγική, αλλά και το μασάζ με το jade roller επίσης ιδιαίτερο, αφού βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, επιβραδύνει τη γήρανση, εξισορροπεί το νευρικό σύστημα.

LYGIZOU.jpg

 

 

 

 

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Το καλοκαίρι έχει σχήμα και άρωμα!

Ρομαντική συνάντηση κάτω από το λαμπερό φως του ήλιου

Εσύ πόσο αγαπάς το natural look;

Μια νέα (συλλεκτική) συλλογή makeup με nude αποχρώσεις από την Estee Lauder για σένα!

Το κοντό καρέ της Kaia Gerber

Από ότι φαίνεται ακολουθεί πιστά τα trends