Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αυτοκόλλητα που αδυνατίζουν; Κι όμως ναι!

Ονομάζονται Patches της Collistar Body και σου υπόσχονται φέτος να βγεις στην παραλία με άψογο κορμί!


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Πώς ακριβώς λειτουργούν;

Πρόκειται για διαδερμικά συστήματα, σχεδιασμένα να απελευθερώνουν τα συστατικά τους με ελεγχόμενο, ισορροπημένο και προγραμματισμένο ρυθμό. Αποτελούνται από ένα εξωτερικό προστατευτικό στρώμα και ένα εσωτερικό, όπου βρίσκονται τα ενεργά συστατικά. Μια μεμβράνη, η οποία έχει την ιδιότητα να επικολλάται στην επιδερμίδα, προστατεύεται από ένα λεπτό στρώμα το οποίο αφαιρείται πριν από την εφαρμογή και επιτρέπει στο επίθεμα να εφαρμοστεί τέλεια στην επιθυμητή περιοχή.

 

 

Model 1_Body_Patch_Critical Areas.jpg  

Το ύφασμα περιέχει ένα μείγμα ουσιών που δρουν ομοιόμορφα στον ιστό του δέρματος: καφεΐνη και καρνιτίνη με λιπολυτικές και αποστραγγιστικές ιδιότητες, κολλαγόνο το οποίο προσφέρει σύσφιξη και ελαστικότητα και εκχύλισμα Gingko Biloba με τονωτικές και συσφικτικές ιδιότητες και δράση κατά των ελευθέρων ριζών. Η φόρμουλα περιέχει επίσης μοναδικά συστατικά που δημιουργούν μια θερμο-ψυκτική επίδραση στις κρίσιμες περιοχές, διεγείροντας τη μικροκυκλοφορία.

 

Model 2_Body_Patch_Critical Areas.jpg

 

Η δράση των ενεργών συστατικών ενισχύεται περαιτέρω λόγω του φραγμού της περιοχής με το επίθεμα, καθώς προάγεται η διείσδυση και η παρατεταμένη, ελεγχόμενη διοχέτευση των ουσιών για 8 ώρες. Τα Patches της Collistar Body βγαίνουν σε δύο εκδοχές. Για την περιοχή της κοιλιάς αλλά και των γοφών. 

(Reshaping Firming Patch Treatment Critical Areas shock treatment & Reshaping Patch Treatment Abdomen and Hips shock treatment)

Την Άνοιξη του 2017 τα εργαστήρια έρευνας της Collistar έφεραν την επανάσταση στο αδυνάτισμα της κοιλιάς και των γοφών. Όταν εφαρμόζεται στην επιδερμίδα, αυτό το διαδερμικό επίθεμα απελευθερώνει σταδιακά τα ενεργά συστατικά, του προσφέροντας μια έντονη, στοχευμένη δράση που διαρκεί συνολικά 8 ώρες. Μετά τις πρώτες θεραπείες, η επιδερμίδα αποκτά πιο λεία και τονωμένη εμφάνιση. Με τακτική χρήση τα αποτελέσματα γίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακά: μειώνονται οι τοπικές εναποθέσεις λίπους, η μέση φαίνεται λεπτότερη ενώ η κοιλιά και οι γοφοί αποκτούν πιο σφριγηλή και αναδιαμορφωμένη όψη. Κάθε συσκευασία περιέχει 8 επιθέματα. Συστήνεται η χρήση 2 επιθεμάτων την εβδομάδα και τα πρώτα αποτελέσματα θα φανούν μετά από 4 εβδομάδες.

Φέτος, ειδικά τα επιθέματα για την περιοχή της κοιλιάς, ενισχύθηκαν για ακόμα πιο ορατά αποτελέσματα αναδιαμόρφωσης και επανασμίλευσης.

Συγκεκριμένα, το μήκος του επιθέματος έχει αυξηθεί κατά 6 εκ και το ύψος του κατά 1 εκ, προκειμένου να προσαρμόζεται σε όλους τους σωματότυπους ενώ η σύνθεσή του ενισχύεται ακόμα περισσότερο με την προσθήκη ενός νέου συστατικού που ονομάζεται ALGA CORALLINA καθώς και με μεγαλύτερη συγκέντρωση σε ποσότητα καφεΐνης.

 

Model_Body_Patch_Abdomen.jpg 

ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ: Στα καταστήματα καλλυντικών Beautycom και στο www.beautycom.gr 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.