Skip to main content

BEAUTY NEWS

Νέα Τάση Στα Μαλλιά: Όλα Vegan!

H ολιστική προσέγγιση στην καθημερινή μας περιποίηση έχει περάσει και στο χώρο του κομμωτηρίου


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Από τις εξαιρετικά επεξεργασμένες φόρμουλες των καλλυντικών, περνάμε σιγά σιγά  σε προσεκτικά επιλεγμένα, αγνά συστατικά. Από τα υπερβολικά glamorous μαλλιά, πάμε σε πιο απλά, λιγότερο στυλιζαρισμένα χτενίσματα. Από τις τέλεια ρετουσαρισμένες εικόνες ομορφιάς, ευτυχώς δίνουμε βάση σε πιο φυσικά πρόσωπα. Γενικότερα, οι σημερινές γυναίκες αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης κοινωνίας, ενός τρόπου ζωής, που επικοινωνεί την επιθυμία για αλήθεια και αυθεντικότητα. 

O χώρος των κομμωτηρίων, ο προσωπικός παράδεισος κάθε γυναίκας, δείχνει να ενστερνίζεται και να επιδοκιμάζει αυτή τη νέα φιλοσοφία ζωής, δημιουργώντας προιόντα με οικολογική και ολιστική προσέγγιση, από την συσκευασία μέχρι την σύνθεση. 

Δύο νέες αφίξεις εταιρειών στην Ελλάδα, μας προσκαλούν να δοκιμάσουμε και εμείς:

Μόλις ήρθαν στην Ελλάδα

Το AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT, είναι ένα ολοκαίνουργιο Vegan & Premium brand της Henkel. Μέσα από τις σειρές προϊόντων του, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο μενού υπηρεσιών περιποίησης και styling το οποίο επιτρέπει στους κομμωτές να αναδείξουν την εσωτερική ομορφιά των πελατών τους. Θα τα βρείτε αποκλειστικά σε επιλεγμένα κομμωτήρια. Οι συνθέσεις περιποίησης και styling είναι vegan*, δημιουργημένες με τη φιλοσοφία «free-from», χωρίς sulfates**, parabens, σιλικόνες, ορυκτέλαια και τεχνητές χρωστικές. Είναι προϊόντα αγνά, φυσικά, απλά, ευχάριστα, προσεκτικά επιλεγμένα. 

 

54277719_2024704931156421_5646596941007046850_n (1).jpg  

 

Η Aveda, ιδρύθηκε το 1978 στη Μινεάπολη. Από τότε μέχρι σήμερα, δημιουργεί φυτικά προϊόντα για τα μαλλιά, το δέρμα και το σώμα για επαγγελματίες αλλά και καταναλωτές. Καινοτομεί σε βοτανικές τεχνολογίες, συνδυάζοντας τις αρχές της σύγχρονης επιστήμης και της Αγιουρβέδας, της αρχαίας ινδικής θεραπευτικής παράδοσης. Όλα παράγονται με αγνά λουλούδια και φυτικά εκχυλίσματα, συστατικά που δημιουργούνται με σεβασμό προς τη Γη. Στα ομώνυμα κομμωτήρια Aveda, θα βρεις ένα ολοκληρωμένο μενού με χαλαρωτικές τελετουργίες για ολιστική περιποίηση.

 

52685620_2051352515159183_1386279073183668254_n.jpg

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Τι οφέλη προσφέρει το ρυζόνερο στα μαλλιά σας;

Βάλε τικ σε προστασία, θρέψη, λάμψη, τόνωση και φροντίδα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου