Skip to main content

BEAUTY NEWS

Burberry Her Blossom: Mοιάζει με ποίημα αφιερωμένο στην άνοιξη

Το νέο Eau de Toilette του διάσημου οίκου


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Ο οίκος Burberry παρουσιάζει το Her Blossom, τη νέα gourmand εκδοχή του αυθεντικού Eau de Parfum, με νότες από έντονο δαμάσκηνο. Ένα ελαφρύς και εκλεπτυσμένος συνδυασμός από ανθισμένα λουλούδια και δροσερά πέταλα, που αιχμαλωτίζει το πνεύμα του Λονδίνου την άνοιξη.  

H ΚΑΜΠΑΝΙΑ 
 
Στην καμπάνια πρωταγωνιστεί η Cara Delevingne, που ενσαρκώνει το δυναμικό Λονδρέζικο πνεύμα.  Για την ιδανική απόδοση του Her, ο Juergen Teller αποτυπώνει την Cara σε μια σειρά από φωτογραφικά στιγμιότυπα γύρω από την ιδιαίτερη πατρίδα της, το Λονδίνο, την άνοιξη. Εξερευνώντας ηλιόλουστα πάρκα και ανθισμένα μονοπάτια, η Cara μυείται σε εκείνα τα στοιχεία της φύσης που συνθέτουν το άρωμα.  

 

BurberryHerBlossom_CaraDelevevigne.jpgBurberryHerBlossom_CaraDelevevigne_.jpg2019_BEAUTY_FRAGRANCE_HER_BLOSSOM_SUPPORTING_HIGH_RES_RGB_CROPPED_06.jpg  

ΤΟ ΑΡΩΜΑ  
 
Το Burberry Her Blossom, δημιουργημένο από το master perfumer Francis Kurkdjian, ξεδιπλώνει νότες από μανταρίνι και Pink Peppercorn μέσα από άνθη δαμάσκηνου και παιώνιας. Στις νότες βάσεις, το σανδαλόξυλο με το musk προσδίδουν ιδιαίτερη θέρμη και ένταση στο ελαφρύ, φρουτώδες άρωμα.  
 
Νότες κορυφής: Μανταρίνι και Pink Peppercorn Νότες Καρδιάς: Άνθη δαμάσκηνου και παιώνιας  Νότες βάσης: Musk και σανδαλόξυλο  

 

2019_BEAUTY_FRAGRANCE_HER_BLOSSOM_SUPPORTING_HIGH_RES_RGB_CROPPED_20.jpg
 
“Το Burberry Her Eau de Toilette, αντλεί την έμπνευσή του από τα πάρκα του Λονδίνου την άνοιξη. Ο συνδυασμός ανθών από δαμάσκηνα, νότες κίτρου και εκλεπτυσμένα πέταλα παιώνιας δημιουργεί μια απροσδόκητη φλοράλ αύρα καθώς η αίσθηση σανδαλόξυλου και musk προστίθενται στην ελκυστική αυτή εκδοχή της διακριτικής θηλυκότητας”.  
 
Το μπουκάλι εμπνέεται από ένα σχέδιο του οίκου Burberry που προϋπήρχε και ανανεώνεται με ένα λευκό καπάκι, το οποίο φέρνει στη μνήμη ανθισμένα δέντρα.  Francis Kurkdjian  
 

 

2019_BEAUTY_FRAGRANCE_HER_BLOSSOM_SUPPORTING_HIGH_RES_RGB_CROPPED_19.jpg


 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά