Γυαλιά ηλίου: Η αλήθεια που δεν ήξερες! - AllYou.gr

Search

 

Γυαλιά ηλίου: Η αλήθεια που δεν ήξερες!

Το αγαπημένο σου αξεσουάρ... στο μικροσκόπιο!

14 Μαϊου 2019
Συντάκτης : Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Είναι γεγονός, πως οι εμπνεύσεις των σχεδιαστών όσων αφορά το λανσάρισμα γυαλιών ηλίου είναι τόσες πολλές,  που εμείς δε χορταίνουμε κάθε χρόνο να ανανεώνουμε τη συλλογή μας και να την εμπλουτίζουμε με νέα, μοντέρνα και ανατρεπτικά σχέδια που θα χαρίσουν αυτήν την έξτρα fashion πινελιά στα σύνολά μας! Ας μην ξεχνάμε όμως πως βασικό λόγος της υπάρξης των γυαλιών ηλίου είναι η προστασία της όρασής μας και γενικότερα της ευαίσθητης  περιοχής των ματιών μας. Η ηλιακή ακτινοβολία δε μπορεί μόνο να μας τυφλώσει αλλά ταυτόχρονα να προκαλέσει ανεπανόρθωτες ρυτίδες και πανάδες.

Άρα τα γυαλιά κρίνονται απαραίτητα. Όχι όμως όλα! Υπάρχουν κάποια τα οποία δεν συστήνονται από τους ειδικούς για τους καλοκαιρινούς μληνες και την έντονη ηλιοφάνεια. Ποιά είναι αυτά; Τ γνωστά σε όλες μας γυαλιά aviator!

Θεωρούνται απαγορευτικά, αφού το σχέδιό τους είναι τέτοιο που αφήνει εκτεθειμένο το σημείο των ματιών που πρέπει να προστατευθεί από τις ακτίνες UV ώστε να αποφευχθεί η φωτογήρανση του δέρματος.

Συνεπώς:

1. Επίλεξε όσο πιο μεγάλα γυαλιά ηλίου γίνεται ώστε να καλύπτουν περιμετρικά. 
2. Επιπλέον, όσα έχουν φακό καθρέφτη οι ειδικοί συστήνουν να τα προτιμάμε καθώς μπλοκάρουν πολύ πιο αποτελεσματικά τις ακτίνες από τους υπόλοιπους συμβατικούς φακούς.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Η Lady Gaga λανσάρει δικό της beauty brand!

"'Οταν ήμουν μικρή δεν ένιωσα ποτέ όμορφη" Δες εδώ πρώτη το βίντεο του λανσαρίσματος

Καρέ κούρεμα: H Eπιστροφή

'O,τι πιο trendy σε κούρεμα αυτή τη στιγμή. Κόψε ιδέες!