Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αυτό το μεθυστικό άρωμα δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου!

Possess από την Oriflame. 



Η Oriflame παρουσιάζει το νέο, ζωηρό και έντονα γοητευτικό άρωμα της, Possess Eau de Parfum, που ενσαρκώνει την προκλητική γοητεία της Κλεοπάτρας σε ένα floral μπουκέτο. 

Με μεθυστικές νότες ylang ylang, το σέξι άρωμα λειτουργεί ως μαγικό, μεθυστικό, ερωτικό φίλτρο και δημιουργήθηκε για γυναίκες που θεωρούν ότι το άρωμα πρέπει να αναδεικνύει το προσωπικό τους στιλ και να γίνεται υπογραφή τους. 

Το μπουκάλι είναι εμπνευσμένο από τα ακριβά κοσμήματα και οι αλυσίδες που περιπλέκονται στο "λαιμό" του, αποτελούν σύμβολο απόλυτης υποταγής, ενώ το χρυσό του χρώμα αναδεικνύει την απόλυτη πολυτέλεια. 

Περισσότερα από 80 πολυτελή συστατικά συνδυάζονται μοναδικά για να εκφράσουν τα πιο έντονα συναισθήματα, τον αισθησιασμό και την πολυτέλεια. Από τη στιγμή που θα το φορέσεις θα αποκαλυφθεί ο φωτεινός και λαμπερός χαρακτήρας του ζουμερού Βασιλικού Ανανά, που αναμειγνύεται μοναδικά με την ντελικάτη φρέζια και το ζωηρό γκρέιπφρουτ. Η καρδιά του αρώματος είναι ένας φρουτώδης καταρράκτης από γλυκά βατόμουρα και λαμπερά άνθη πορτοκαλιάς. Αρωματικά ακόρντα που περιτριγυρίζονται από το αισθησιακό ylang ylang, προσδίδουν ευγένεια και γοητεία. Η βάση του αρώματος είναι το ζεστό σανδαλόξυλο από τη Σρι Λάνκα σε έναν τέλειο συνδυασμό με τη γλυκιά βανίλια και το έντονο πατσουλί.

Ανακάλυψε τη σειρά: Η σειρά περιλαμβάνει και μια πολυτελή κρέμα σώματος με το σαγηνευτικό άρωμα του Possess και τις μεθυστικές νότες του ylang ylang. Αρωματίζει την επιδερμίδα σου, αφήνοντας την απαλή και τέλεια ενυδατωμένη. 

 ποσ1 750.jpg 

ποσ750.jpg 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου

CELEBS

Eurovision: Πλήθος επωνύμων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη Μαρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live το Zari κι αποθεώθηκε