Skip to main content

BEAUTY NEWS

Ο οίκος Prada ξαναχτυπά!

Μια νέα αρωματική εκδοχή... εισβάλλει στη ζωή μας


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΞΗ 
 
Η συλλογή αρωμάτων Prada Candy συμβολίζει τη χαρά και τη θηλυκότητα: απολαυστικά χρώματα, τροπική ζεστασιά, λάμψη και φανταστικά αρώματα. Αυτή τη φορά ο Οίκος παρουσιάζει ένα νέο άρωμα που αποκαλύπτει μία νέα πλευρά της γυναίκας Prada: έντονη, αισθησιακή και σαγηνευτική. Αυτά είναι και τα χαρακτηριστικά του Prada Candy Night. 
 
ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ 

 
Το νέο άρωμα έχει στοιχεία από τα λαμπερά και χρωματιστά φώτα των αστικών τοπίων. Αντιπροσωπεύει την απόλυτη ελευθερία που κυριαρχεί όταν σκοτεινιάζει και μας παρουσιάζει ένα νέο κόσμο με πολλές ευκαιρίες. Το Prada Candy Night είναι μια δήλωση των απελευθερωμένων νυχτερινών απολαύσεων και του εκλεπτυσμένου αισθησιασμού. Η ενέργεια του αρώματος ακτινοβολεί μέσα σε αυτό το σκοτεινό περιβάλλον. 

 

 

prada_2.jpg

 


 
ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΟΡΤΗ  
 
Το πικρό Πορτοκάλι και η Ίριδα σε συνδυασμό με το Πατσουλί, το Musk και τα Tonka Beans χαρίζουν ένα ζωηρό άρωμα, ενώ οι σαγηνευτικές νότες από Κακάο το κάνουν ακαταμάχητο. 
 
Το μπουκάλι έχει μπλε απόχρωση και στο κάτω μέρος του μετατρέπεται σε ροζ. Κάθε στοιχείο του αρώματος αποτελεί ένα γοητευτικό εορτασμό αντιθέσεων. 
 
ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΘΥΛΗΚΟΤΗΤΑ 
 
Η νέα προσθήκη στη συλλογή αρωμάτων Candy αποκαλύπτει τη νέα πλευρά της γυναίκας Prada. Ένα εθιστικό κοκτέιλ θηλυκότητας, απελευθερωμένο και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένο. Το Prada Candy Night εμφανίζεται όταν πέφτει η νύχτα. 

 

prada_1.jpg
 
 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department