Skip to main content

BEAUTY NEWS

Λάδια... που σε αδυνατίζουν!

Κι όμως υπάρχουν και υπόσχονται την καλοκαιρινή σιλουέτα των ονείρων σου...


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Δεν είναι κάποιου είδους μαγικά φίλτρα ούτε και χρειάζεται να ψάξεις δύσκολα για να τα ανακαλύψεις. Έχουν όμως ήδη κερδίσει την αγάπη του γυναικείου κοινού και αποτελούν δυνατό όπλο στο νεσεσέρ τους ώστε να απαλλαγούν από κυτταρίτιδα, χαλάρωση και περιττούς πόντους.  Έλα να τα ανακαλύψουμε μαζί!
 

Nuxe Body Huile Minceur Λάδι κατά της Κυτταρίτιδας

Ιδανικό για χρήση στην περιοχή της κοιλιάς και των γοφών. Λάδι αδυνατίσματος κατά της επίμονης κυτταρίτιδας που οφείλεται σε κατακράτηση υγρών.  Κοκτέιλ 10 αιθέριων ελαίων σε φυτικά έλαια από σησάμι, φουντούκι και macadamia. Αυτό το λάδι αδυνατίσματος παρουσιάζει πλήρη δράση αφού απελευθερώνει το αποθηκευμένο λίπος και βελτιώνει την λεμφική κυκλοφορία αποβάλλοντας έτσι την κατακράτηση υγρών στις επίμονες περιοχές. Υπόσχεται μείωση της περιφέρειας των γοφών κατά 1,5 εκατοστά σε ένα μόνο μήνα χρήσης. Με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης και χωρίς paraben.

 

14875839-orig.jpg

 

ELANCYL - SLIM DESIGN 2 IN 1 Huile Minceur 

Συμβάλλει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την εντατική λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, ενώ παράλληλα προλαμβάνει την εμφάνιση των ραγάδων, χάρη στην φλοριτζίνη και την καφεΐνη που περιέχει η σύστασή του. Έχει επανορθωτική δράση και διορθώνει τις πρόσφατες ραγάδες, χάρη στο έλαιο καμελίνης.
Αποτοξινώνει και αποσυμφορεί, χάρη στον κισσό και τις κατάλληλες κινήσεις μασάζ.

 

 

Elancyl-Huile-Minceur-SlimDesign.png

 

Apivita Rose Pepper Λάδι Μασάζ Αναδιαμόρφωσης Σώματος

Λάδι με 100% συστατικά φυσικής προέλευσης που τονώνει τη μικροκυκλοφορία και συμβάλλει στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας με λίγα λεπτά μασάζ καθημερινά. Το δραστικό μείγμα αιθέριων ελαίων από Λεμόνι, Αγριοκυπάρισσο, Δεντρολίβανο, Περγαμόντο, Φύλλα Νερατζιάς, Πεύκο, Γκρέιπφρουτ, Πορτοκάλι, Κυπαρίσσι, Τζίντζερ, Λεβάντα, Πατσουλί, Γεράνι, Μάραθο και Νέρολι τονώνει τη μικροκυκλοφορία και συμβάλλει στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους. Το ροζ και το κόκκινο πιπέρι συσφίγγουν και  βελτιώνουν την υφή και την όψη της επιδερμίδας.
Ο κισσός και η σεντέλα βοηθούν στην αποτοξίνωση. Το αμυγδαλέλαιο, το βιολογικό λάδι ελιάς, και το βιολογικό αιθέριο έλαιο Τριαντάφυλλο έχουν αναπλαστική, ενυδατική και μαλακτική δράση. To εκχύλισμα από πράσινο τσάι έχει αντιοξειδωτική και αντισηπτική δράση.

 

APIVITA Rose Pepper Massage Oil_Fotor.jpg

 

Frezyderm Reform Abdomen Care Body Cream 

Συσφικτική κρέμα. Η εξειδικευμένη σύνθεσή της μιμείται τη δομή των κυτταρικών μεμβρανών και έτσι επιτυγχάνεται μεγαλύτερη διείσδυση σε βάθος των ενεργών της συστατικών. Είναι εμπλουτισμένη με φυτικά εκχυλίσματα τα οποία είναι τιτλοποιημένα και πιστοποιημένα.  Αντιμετωπίζει τη χαλάρωση του δέρματος σε κοιλιά, γλουτούς και μπράτσα, συσφίγγει και αναδομεί την επιδερμίδα, επανορθώνει και σμιλεύει τη σιλουέτα.Ιδανική ακόμα και για τη φροντίδα του δέρματος μετά τον τοκετό ή κατά τη διάρκεια της δίαιτας.

 

frezyderm.jpg

 

 

 

Τρόπος χρήσης:

Φέρε μικρή ποσότητα προϊόντος ανάμεσα στις παλάμες σου.

Τρίψε τις παλάμες για να ζεσταθεί το λάδι και εφάρμοσε στην περιοχή των μηρών ή της κοιλιάς.

Χρησιμοποίησε και τα δύο χέρια ταυτόχρονα, κάνοντας  μασάζ  με μεγάλες, απαλές κυκλικές κινήσεις και φορά από κάτω προς τα πάνω, ώστε να διεισδύσουν τα ενεργά συστατικά του λαδιού.

Με μικρά «τσιμπιματάκια» θα διεγείρεις τη μικροκυκλοφορία στην περιοχή

Πραγματοποίησε σταθερές μαλάξεις  για την ενίσχυση της λεμφικής παροχέτευσης και την τόνωση των ιστών

Βελτίωσε τη συνολική εμφάνιση του δέρματος  κάνοντας απαλά αλλά σταθερά χτυπηματάκια με κλειστή γροθιά

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά τα νέα για την υγεία του - Ανταποκρίθηκε σε οδηγίες γιατρών

Παραμένει στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη έναν μήνα μετά την ανακοπή

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε