Skip to main content

BEAUTY NEWS

Ξέχνα όλα όσα ήξερες για τα φρύδια!

Η νέα τάση προστάζει κυρίως φυσικότητα



Το σχήμα των φρυδιών σε μια γυναίκα λέει πολλά! Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που το σχήμα των φρυδιών μας κατατοπίζει σε ποιά εποχή ''βρισκόμαστε''  αλλά και ποιές ήταν οι τάσεις στα φρύδια που στιγμάτισαν δεκαετίες.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε περάσει σε πιο έντονα σχήματα και πιο χοντρά.
Τα προϊόντα φρυδιών που κυκλοφόρησαν στην αγορά ήταν περισσότερα από ποτέ. 
Είναι επίσης ένα από τα σημαντικότερα στεπ στο μακιγιάζ καθώς τα φρύδια αποτελούν το ''κάδρο'' του προσώπου. Χωρίς ''σωστά'' φρύδια όλο το πρόσωπο δείχνει άτονο και ότι κάτι λείπει. 

Η τάση θέλει φυσικά φρύδια, χοντρά και χτενισμένα προς τα πάνω, προσδίδοντας ένα fake ''lifting''. Πρέπει όμως να μοιάζουν ''σαν αδέρφια, όχι σαν δίδυμα'', μην προσπαθείς δηλαδή να τα κάνεις ακριβώς το ίδιο!
Τα λεπτά και καλοσχηματισμένα φρύδια ανήκουν στο παρελθόν και είναι πλέον ώρα να τα αφήσεις στο φυσικό τους σχήμα, (αφαιρώντας μόνο τις απαραίτητες τρίχες από το κέντρο) και θα χρειαστείς μόνο ένα τζέλ φρυδιών που θα τα σταθεροποιήσει χτενισμένα προς τα πάνω και ίσως ένα μολύβι για να γεμίσεις όπου χρειάζεται!

Αν νομίζεις πως αυτά που σου λέω σου ακούγονται λίγο περίεργα και όχι τόσο ''αισθητικά'' δες τις παρακάτω φωτογραφίες...
Τολμησέ το!

brows1.jpg

brows2.jpg

brows3.jpg

brows4.jpg

brows5.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.