Skip to main content

BEAUTY NEWS

Εσύ πόσο αγαπάς το natural look;

Μια νέα (συλλεκτική) συλλογή makeup με nude αποχρώσεις  από την Estee Lauder για σένα!



 
Τη Violette, την Global Beauty director της Estee Lauder, που πιστεύει πως η ομορφιά είναι μια "γιορτή" της γυναικείας φύσης, την ξέρουμε, την αγαπάμε, την ακολουθούμε!  Κι όταν παρουσιάζει μια ολοκαίνουργια συλλογή, όπως συμβαίνει με τη νέα συλλογή "Oh Naturelle!", το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τη δοκιμάσουμε!  

esteein.jpg

Για τη συλλογή "Oh Naturelle!" η Violette εξομολογείται πως "ήθελε να δημιουργήσει τις πιο βασικές nude αποχρώσεις για κάθε γυναίκα, ώστε να αναδείξει την ομορφιά και τη θηλυκότητά της. Οι απαλές αποχρώσεις της συλλογής, τα μαργαριταρένια τελειώματα και οι πολυτελείς υφές δημιουργήθηκαν για να εμπνεύσουν όλες τις γυναίκες να τολμήσουν το πιο ελαφρύ μακιγιάζ και να αφήσουν τη φυσική τους ομορφιά να λάμψει». Ας λάμψουμε, λοιπόν, με μια ολοκαίνουργια nude διάθεση, με  παιχνιδιάρικες υφές και αποχρώσεις  που κολακεύουν την επιδερμίδα μας και 
μας δίνουν , κάθε φορά,  διαφορετικό look: απαλό ή έντονο, γλυκό και σέξι, αψεγάδιαστο και παιχνιδιάρικο.

esteeins.jpg


Η ΣΥΛΛΟΓΗ OH NATURELLE! 
 
Πρόσωπο & Μάτια
 
Oh Naturelle! 8 Pan Face & Eye Palette 
Μια παλέτα με ρουζ και λάμψεις. Mix and match με οκτώ λαμπερές αποχρώσεις που μπορούν να φορεθούν ως σκιές, ρουζ και highlighter για να δημιουργήσετε ατελείωτα look, με φυσικό τρόπο. Με σατινέ και μαργαριταρένια τελειώματα, οι αποχρώσεις που επιμελήθηκε η Violette δημιουργήθηκαν για να κολακεύουν τον τόνο κάθε επιδερμίδας. Είτε πρόκειται για μια απαλή απόχρωση στα μάτια, είτε για ένα περλέ highlighter στα ζυγωματικά, αυτή η παλέτα πολλαπλών χρήσεων επιτρέπει σε κάθε γυναίκα να τολμήσει το nude, με τον δικό της τρόπο. 
Το tip της Violette: Δώστε ένταση στα μάτια εφαρμόζοντας μια highlighting σκιά στις εσωτερικές γωνίες των ματιών και στο κόκκαλο. Voilà —το απόλυτο nude.
 
 
Μάτια
 
Oh Naturelle! 15 Pan Eyeshadow Palette
Λάμψη, βάθος, ένταση. Μια απαραίτητη παλέτα σκιών για τα μάτια που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες. Με ένα συνδυασμό 15 λαμπερών και ματ αποχρώσεων σχεδιασμένων για να κολακεύουν όλους τους τόνους επιδερμίδας, η πολυδιάστατη αυτή παλέτα προσφέρει ατελείωτες επιλογές για ένταση στα μάτια. Χρησιμοποιήστε μια σκιά για μια διακριτική εμφάνιση ή συνδυάστε εύκολα υφές και αποχρώσεις για να δημιουργήσετε γοητευτικό βλέμμα που κυμαίνεται από απαλό και «ανάγλυφο» μέχρι πιο τολμηρό και έντονο. 
Το tip της Violette: Εφαρμόστε μία περλέ σκιά στο κέντρο του κινητού βλεφάρου. Voilà — μάτια που σαγηνεύουν.

Χείλη
 
Pure Color Envy Paint-On Liquid Lip Color 
Liquid envy. Μεταξένιο. Σέξι. Απαλό ματ. Αυτή είναι η ερμηνεία της Violette για τις must-have nude ματ αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Τέσσερις αποχρώσεις που δημιουργήθηκαν ώστε κάθε γυναίκα να βρει την ιδανική, φυσικά nude απόχρωσή της. Η ανάλαφρη, κρεμώδης υγρή φόρμουλα χαρίζει έντονο χρωματικό ματ αποτέλεσμα και ανάλαφρη υφή.  Εξαιρετικό έντονο χρώμα με μία μόνο κίνηση.
Το tip της Violette:  Περάστε 1-2 φορές και είστε έτοιμη. Voilà —nude διάθεση.
Τέσσερις σαγηνευτικές αποχρώσεις:
o           Oh La La
o           Nude Tease
o           Oh Naturelle!
o           Under My Skin
 
 

 
Η νέα Estée Lauder Συλλογή Oh Naturelle! από τη Violette είναι διαθέσιμη από αρχές Ιουνίου σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και στο esteeauder.gr

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.