Skip to main content

BEAUTY NEWS

Βρήκαμε τη νέα Brigitte Bardot και τη νέα Jane Birkin

Κυκλοφορούν στο instagram και εμπνέουν χιλιάδες followers


Ζωή Γκόρου

Γιατί η ταινία "La Piscine" με την Jane Birkin κόβει ακόμα εισητήρια στα θερινά σινεμά; Πως μπορεί η Brigitte Bardot να βρίσκεται ακόμα στα ρεπορτάζ μόδας και ομορφιάς; Μα καλά, δεν υπάρχουν πια Γαλλίδες, Ιταλίδες ή Ελληνίδες beauty να έχουμε σαν νέο σημείο αναφοράς; Την εποχή των influencers η απάντηση για εμένα είναι δύσκολη να δωθεί, όσο δύσκολο είναι να βρω κατά καιρούς στην instagram-όσφαιρα εκείνο το πρόσωπο που ξεχωρίζει για τον τρόπο που προσεγγίζει την ομορφιά και το στυλ. 

'Ετσι πέφτω πάλι πάνω στην Brigitte Bardot και την Jane Birkin. Kι αν όχι στις ίδιες, τότε στους κλώνους τους. 

Η νέα Brigitte Bardot μιλά Σουηδικά. Το μοντέλο και influencer Matilda Djerf είναι ένα ξανθό κορίτσι με απίστευτη ομοιότητα στην καλλονή-θρύλο του παγκόσμιου σινεμά. Με σημαντικό αποτύπωμα στο ίντερνετ, λογαριασμό στο instagram που μας ταξιδεύει στην αθώα σεξουαλικότητα της B.B και συνεργασίες με μια σειρά από beauty και fashion brands είναι η απόδειξη ότι η γοητεία του χθες εμπνέει ακόμα. Μας αρέσει γιατί παρουσιάζει με ένα copy της Bradot με το ίδιο hairstyle, τους χρυσούς κρίκους στα αυτά και τα Γαλλικά φλοράλ φορέματα αλλά με ένα πιο μοντέρνο twist. 

https://www.instagram.com/p/BzvnGrnompy/

https://www.instagram.com/p/Bzn3hD5IgI5/

https://www.instagram.com/p/By2bjn_IGs1/

Στο Υou Τube κανάλι της μας δείχνει πως μπορούμε να φτιάξουμε ένα Bardot inspired χτένισμα

Η διαδυκτική σταρ και μοντέλο Louise Follain είναι το καρμπόν της Jane Birkin. Την ομοιότητά και την ποιότητα της δουλειάς της έχουν ήδη υμνήσει γυναικεία περιοδικά όπως το Harper's Bazaar και η Γαλλική Vogue. 'Ιδιο κούρεμα με αφέλειες (βασικό) και ανεπιτύδευτο attitude, pics στη Γαλλική φύση και ματιά στο φακό αλά Bikrin. Ακόμα και εάν η Γαλλίδα Follain έχει μελετήσει μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια το άλμπουμ του θρύλου της δεκαετίας του εβδομήντα, το έχει κάνει σωστά. 

https://www.instagram.com/p/BwWlwNugTNm/

https://www.instagram.com/p/Byath3Wocm4/

https://www.instagram.com/p/ByktJ2TIGrp/

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης