Skip to main content

BEAUTY NEWS

Hair clip: Το hairstyle trend καλά κρατεί!

Πάρε ιδέες από το πιο hot αξεσουάρ μαλλιών της σεζόν


Ζωή Γκόρου

Mετά τη μανία μετα schrunchies, τα girly hair clip είναι τα 90's αξεσουάρ μαλλιών που επιστρέφουν ως ενα μικρό αντικείμενο λατρείας. Πέρα από την πρακτική του χρήση να συγκρατούν τις ατίθασες τούφες ή να διακοσμούν τη κόμη σου αποτελούν και τρανή απόδειξη ότι μελετάς τα trend χωρίς να αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω! 

camerondiaz.jpg

Η Cameron Diaz στα 90's 

Τα hair clip είναι το πιο αγαπημένο αξεσουάρ των σταρ που φημίζονται για το effortless στυλ τους και όχι μόνο. Ακόμα, το γνωστό "κλιπάκι" μαλλιών έχει αναδυχθεί σε haute couture item με τη προσαρμογή του σε de luxe αξεσουάρ μεγάλων ονομάτων της μόδας όπως Chanel και Gucci. Οι δε instagramers υποκλίνονται μία-μία στην fashionable εκδοχή του με κλιπ που αποτελούνται από λέξεις που γίνονται ανάρπαστα. 

celena.jpg

Celena Gomez 

hairclip1.jpg

hairclipstreetstyle.jpg

kendal.jpg

Kendall Jenner 

zarahairclip.jpg

Zara 

Aναζήτησέ τα αυτό το φθινόπωρο σε πιο λαμπερή εκδοχή με τρασάκι και πέρλες και τόλμησε να τα συνδυάσεις ακόμα και με τα sneakers σου! 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department