Αυτό είναι το πιο hot χτένισμα του φθινοπώρου!

Εμπενυσμένη από την απόλυτη ποπ ντίβα των 90's (και όχι μόνο)

Ζωή Γκόρου

Εάν δεν θυμάσαι την Μadonna όταν τραγουδούσε το διάσημο μουσικό κομμάτι Vogue δεν πειράζει γιατί φέτος η διάσημη αλογοουρά που με την οποία συνδύασε εκείνο το ιστορικό (1990) μπουστιέρ με του κόνους δια χειρός Jean-Paul Gaultier επιστρέφει στα hair trends. Θα σου γίνει λοιπόν σίγουρα βίωμα!

madonna-blond-ambition-tour.jpg

Για όσες έζησαν τη χρυσή εποχή της Madonna αναφερόμαστε στο iconic ψηλό ponytail πιασμένο με όλα τα μαλλιά αυστηρά προς τα πίσω που τότε το έβλεπες παντού.


Για να το πετύχεις θα πρέπει να έχεις εντελώς sleek look. Για αυτό το λόγο φρόντισε να περάσεις τα μαλλιά σου με ένα λάδι ή ένα leave-in λείανσης και στη συνέχεια να ισιώσεις σωστά τα μαλλιά σου με το ψαλίδι ισιώματος ή χρησιμοποιώντας πιστολάκι και μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα. Μπορείς φυσικά να τολμήσεις ένα εντελώς madonna-style look ως εξής: να χρησιμοποιήσεις μια τούφα την οποία θα περάσεις γύρω από τη βάση της αλογοουράς (εκεί που βρίσκεται το λαστιχάκι) και να το στερεώσεις σε ένα κρυφό πίσω σημείο με μια φουρκέτα.Tέλος, δοκίμασε με το ψαλίδι μαλλιών να δώσεις στις άκρες τους έναν ελαφρύ  κυματισμό προς τα έξω.

Κλέψε ιδέες! To χτένισμα που έκανε θραύση στα 90's έχει ήδη γίνει η αγαπημένη των celebrities!

https://www.instagram.com/p/B0eDRPrHczA/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BneaFCnDlKd/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B1rV7YlgmO0/

Beauty tip: Εξαιρετική ιδέα και για ένα νυφικό χτένισμα σε πιο μοντέρνο στυλ

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares