Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αυτό είναι το πιο hot χτένισμα του φθινοπώρου!

Εμπενυσμένη από την απόλυτη ποπ ντίβα των 90's (και όχι μόνο)


Ζωή Γκόρου

Εάν δεν θυμάσαι την Μadonna όταν τραγουδούσε το διάσημο μουσικό κομμάτι Vogue δεν πειράζει γιατί φέτος η διάσημη αλογοουρά που με την οποία συνδύασε εκείνο το ιστορικό (1990) μπουστιέρ με του κόνους δια χειρός Jean-Paul Gaultier επιστρέφει στα hair trends. Θα σου γίνει λοιπόν σίγουρα βίωμα!

madonna-blond-ambition-tour.jpg

Για όσες έζησαν τη χρυσή εποχή της Madonna αναφερόμαστε στο iconic ψηλό ponytail πιασμένο με όλα τα μαλλιά αυστηρά προς τα πίσω που τότε το έβλεπες παντού.


Για να το πετύχεις θα πρέπει να έχεις εντελώς sleek look. Για αυτό το λόγο φρόντισε να περάσεις τα μαλλιά σου με ένα λάδι ή ένα leave-in λείανσης και στη συνέχεια να ισιώσεις σωστά τα μαλλιά σου με το ψαλίδι ισιώματος ή χρησιμοποιώντας πιστολάκι και μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα. Μπορείς φυσικά να τολμήσεις ένα εντελώς madonna-style look ως εξής: να χρησιμοποιήσεις μια τούφα την οποία θα περάσεις γύρω από τη βάση της αλογοουράς (εκεί που βρίσκεται το λαστιχάκι) και να το στερεώσεις σε ένα κρυφό πίσω σημείο με μια φουρκέτα.Tέλος, δοκίμασε με το ψαλίδι μαλλιών να δώσεις στις άκρες τους έναν ελαφρύ  κυματισμό προς τα έξω.

Κλέψε ιδέες! To χτένισμα που έκανε θραύση στα 90's έχει ήδη γίνει η αγαπημένη των celebrities!

https://www.instagram.com/p/B0eDRPrHczA/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BneaFCnDlKd/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B1rV7YlgmO0/

Beauty tip: Εξαιρετική ιδέα και για ένα νυφικό χτένισμα σε πιο μοντέρνο στυλ

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.