Skip to main content

BEAUTY NEWS

To αγαπημένο 80's αξεσουάρ της Lady D εμπνέει την σχεδιάστρια Tory Burch

Το πρόσφατο show της στο Fashion week της Nέας Υόρκης ήταν μια ωδή στο look της πριγκίπισας


Ζωή Γκόρου

Ο φόρος τιμής στο στυλ της πριγκίπισας Νταϊάνα συνεχίζεται. Δεν ξέρουμε εάν θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το comeback του Ανακτορικού chic σε σχέση με την πολιτική αναταραχή του Brexit η οποία δίχως άλλο φέρνει στο επίκεντρο τη Μεγάλη Βρετανία ή ότι τελικά θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι το συγκεκριμένο icon μας λείπει πραγματικά.

Σε αυτό αρκεί να προσθέσουμε τη στυλιστική επιστροφή στα 80's & 90's και το γεγονός ότι η Lady D παραμένει η iconic lady εκείνων των δεκαετιών. 

Στο πρόσφατο Fashion Show της Tory Burch στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης για την Α/Κ 2020, θαυμάσαμε για μία ακόμη φορά ένα εξαιρετικό show εμπνευσμένο από το στυλ της Λαίδης που τόσο αγαπήθηκε για το δικό της προσωπικό στυλ. 'Ενα στυλ που πέτυχε το ακατόρθωτο: παραμένοντας πάντα μέσα στα στενά όρια του συντηρητικού preppy του Μπάκινγχαμ εξέφρασε ένα φρέσκο, effortless αέρα που εμπνέει ακόμα.

 

 

Η beauty λεπτομέρεια που σίγουρα θα ξεχωρίσουμε είναι το απλό και ταπεινό χτενάκι μαλλιών. Ο hairstylist Guido Palau πιάνει προς τα πίσω τις δύο πλαϊνές άκρες των μαλλιών στερεώνοντας τις με δύο χτενάκια του οίκου Tory Burch. Το χτενάκι που τόσο αγαπούσε η Lady D δείνει μια σοφιστικέ νότα στο look, συγκρατεί τα μαλλιά και γίνεται cool item από το παρελθόν. 

Eτοιμάσου κι εσύ lady, τα χτενάκια θα φορεθούν πολύ φέτος!

 

 

Μερικές ακόμα Princess Diana λεπτομέρειες από το show της Tory Burch 

 

Η αδυναμία της σε αυτό το χτένισμα...

πηγή photo: town&country magazine

 

H αγάπη για τα φλοράλ

  

Πηγή photo: purewow.com 

 

Το πάθος για τα πουά 

 

Kεντρική φώτο: vogue.com

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.