Skip to main content

BEAUTY NEWS

Μήπως είναι λίγο scary να είσαι κλώνος της μαμάς σου;

Mε αφορμή την εμφάνιση της Kaia Gerber ως αντίγραφο της Cindy Crawford


Ζωή Γκόρου

H Kaia Gerber κάνει είσοδο  στο πάρτυ των γενεθλίων της, στη Νέα Υόρκη, με oufit και beauty look ολόιδιο με της μητέρας της Cindy Crawford. To instagram "βουίζει" καθώς συνηθίζεται να λέγεται, πως το 18χρονο μοντέλο, με αυτό τον τρόπο αποτίει φόρο τιμής στην εντυπωσιακή εμφάνιση που είχε κάνει το διάσημο sumermodel των 90's στα ΜΤV video music awards (1992).

https://www.instagram.com/p/B2HquUvjsdz/

 

 

H oμοιότητα είναι εκπληκτική, όχι μόνο γιατί η Kaia πέτυχε τέλεια το copy paste, αλλά γιατί  μοιάζει καταπληκτικά στη μητέρα της. Δεν χρειάζεται λοιπόν να προσπαθήσει πολύ να ντυθεί Cindy. Είναι έτσι κι αλλιώς ένας μικρός κλώνος της. Η καριέρα της στο μόντελινγκ και η φήμη της μπόρεσαν με ελάχιστο κόπο να πετάξουν στα ύψη, επιπλέον η Kaiα είναι όντως όμορφο κορίτσι (ισως... όχι τόσο όσο η μαμά της...).

Πόσο όμως ενδιαφέρον έχουν τα παιδιά των διάσημων μοντέλων όταν εμφανίζονται ως κλώνοι της μαμάς; Ίδια περίπτωση υπήρξε και ο μοναχογιός της Elizabeth Hurley, όταν πριν ένα μήνα έκανε παρόμοια εμφάνιση-καρμπόν με Versace outfit. Φανταζόμαστε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα παιδιά των αστεριών της showbiz, που προοδεύουν στο δύσκολο αυτό χώρο, με την ταυτότητα της μαμάς σε tribute εμφανίσεις (η κόρη της Madonna, ή της Monica Belucci, λες;;).

Η υπόθεση καταντά πλέον, κάπως, βαρετή. Κι αυτό γιατί είναι και λίγο scary να βλέπεις ινδάλματα του παρελθόντος σε "mini me" εκδοχή. Είναι,λίγο, σαν η βιομηχανία της μόδας να μην βρίσκει εύκολα τίποτα καλύτερο, καμιά φρέσκια ιδέα.

Αντιλαμβανόμαστε το marketing της υπόθεσης για τα συγκεριμένα πρόσωπα. Είναι φανερό πως  αναζητούν με πάθος τη διασημότητα, αλλά θα ήταν πολύ πιο υγιές ένα πρότυπο ομορφιάς που στηρίζεται στη δική του προσωπικότητα και δεν διατυμπανίζει στα social media την αστραφτερή καταγωγή του για να κερδίσει like.

https://www.instagram.com/p/BwRxJn6lzkT/

Δεν φτιάχνονται έτσι οι μύθοι και το σίγουρο είναι πως η εποχή μας στερείται μύθων. Κρίμα. Θα μείνουμε απ΄ότι φαίνεται με την Cindy, την Kate, την Nταϊάνα  και τα παιδιά - κλώνους τους.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.