Skip to main content

BEAUTY NEWS

Beauty and the city: Tα πιο ωραία beauty looks του street style

'Ο,τι πιο φρέσκο από τους δρόμους της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου


Ζωή Γκόρου

Hey, senorita! Στους δρόμους του στυλ μας αρέσει να κατασκοπεύουμε τα πιο εντυπωσιακά outfit και beauty looks. Ο λόγος είναι ότι οι steet style ντίβες που αγαπά να ακολουθεί ο φακός στις Εβδομάδες Μόδας, είναι αυτές που τελικά καθορίζουν τα look που στη συνέχεια θα δούμε παντού, από social media μέχρι influencers.

Ρίξε μια ματιά σε ό,τι είδαμε να κυριαρχεί στους δρόμους του Μιλάνου έξω από τα fashion shows.

Punk lips

'Εντονα χρώματα στα χείλη στην πιο πανκ εκδοχή τους. Θα τα τολμούσες; Σε οποιαδήποτε περίπτωση σε αυτή τη σεζόν, όταν αναφερόμαστε σε έντονα χείλη, μιλάμε για βαθιά κόκκινα, μπορντό έως πολύ μπορντό. Στο Μιλάνο το είδαμε σε όσο πιο σκούρες αποχρώσεις γίνεται.

  

 

Greta Thunberg κοστιδάκια

Tα είδαμε φέτος στο show της Prada, τα χορτάσαμε και στο street style. Δανιζόμαστε το όνομα της γνωστής ακτιβίστριας που έχει πάντα φτιαγμένες δύο κοτσίδες για περιγράψουμε την επιστροφή τους. Προφανώς χωρίς να το γνωρίζει έχει ξεκινήσει trend γι' αυτό και επαναλαμβάνεται κι έχει γίνει η επιλογή μιας grunge-chic εμφάνισης.

  

 

Καρέ της ντάμας

Η παντοκρατορία του καρέ συνεχίζεται! Δεν έχουμε λόγια για το νέο αγαπημένο look των beauties. Αμέτρητα ήταν τα καρέ haircut στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου, αφού μιλάμε για το πιο hot κούρεμα της σεζόν.

  

 

Επί της κεφαλής

Η μόδα των bold αξεσουάρ μαλλιών συνεχίζεται ακάθεκτη. Χτένες, 90's style τσιμπιδάκια και μεγάλες στέκες όπως αυτή της φωτογραφίας δίνουν μια lady chic νότα στην εμφάνιση. Προσοχή στην επιλογή χρώματος της στέκας γιατί πρέπει να έρχεται σε μια ενδιαφέρουσα αντίθεση με το υπόλοιπο outfit (όπως σωστά παρατηρείς εδώ παίζει σε μαύρο "κόντρα" στο άσπρο).

  

 

Α λα Carrie Bradshaw

Η γυναίκα σύμβολο της θρυλικής σειράς "Sex and the City" επιστρέφει από τα late 90's για να μας θυμίσει ότι ένα all natural look στο μακιγιάζ, με μια επιτιδευμένη ενεπιτύδευτη wavy κόμη είναι αρκετά για να εντυπωσιάσεις. Τα υπόλοιπα θα τα κάνουν οι τολμηροί συνδυασμοί ρούχων και τα μελετημένα αξεσουάρ.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ