Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η Amanda Seyfried είναι η νέα Global Ambassador της Lancôme

Μία λαμπερή millennial στο Πάνθεον των Πρέσβειρων της Lancôme


Ζωή Γκόρου

H Lancôme δηλώνει άκρως ενθουσιασμένη από την άφιξη της Αμερικάνίδας ηθοποιού και τραγουδίστριας Amanda Seyfried στον άκρως επιλεκτικό κύκλο των Πρέβειρων που μέσα στις δεκαετίες έχουν αντιπροσωπεύσει τη μάσκα ενσακρώνοντας τις αξίας της όμως η φυσική ομορφιά, η αυθεντικότητα και το πάθος για ζωή. 

Η όμορφη αμερικανίδα με το λαμπερό πρόσωπο που σίγουρα θα την θυμάσαι από τη συμμετοχή της στο μιούζικαλ Mamma Mia! στο ρόλο της Sophia που της χάρισε τη Χρυσή Σφαίρα, μπαίνει στην οικογένεια της Lancôme έχοντας όλα τα φόντα. Σύμφωνα με την  Francoise Lehmann, Πρόεδρος της Lancôme International, οι λόγοι που την επέλεξαν ήταν ξεκάθαροι : «Ως αυθεντική γυναίκα της Lancôme, η Amanda φέρνει στον κόσμο της μάρκας το εξαιρετικό της ταλέντο στην ηθοποιία και το τραγούδι, τη φυσική της ομορφιά και το απαράμιλλο πάθος της για ζωή. Αντιπροσωπεύει απόλυτα τις αξίες μας, και ανυπομονούμεγια όλα τα συναρπαστικά πράγματα που θα κάνουμε μαζί.»

Σε σκηνή του φιλμ Mamma Mia! μαζί με τη Meryl Streep 

Η ίδια η 34 καλλιτέχνης δείχνει το ίδιο ευτυχισμένη για αυτή τη συνεργασία και δηλώνει «Είναι πολύ συναρπαστικό να με υποδέχεται αυτή η απίστευτη οικογένεια πρεσβειρών, οι οποίες είναι τόσο διαφορετικές μεταξύ τους αλλά και τόσο ενωμένες στην αποστολή τους να εκπροσωπούν τη Lancôme, ενσαρκώνοντας παράλληλα τις θετικές αρετές και τις αξίες που ενδυναμώνουν τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο και τις κάνουν να αισθάνονται ευτυχισμένες και επιτυχημένες.»

Με τι ασχολείται τώρα στην καλλιτεχνική της ζωή; Πρόσφατα, πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Milo Ventimiglia στην προσαρμογή του μυθιστορήματος The Art of Racing in The Rainσε σκηνοθεσία Simon Curtis. 

Το πρόσωπο της Amanda που θα βρίσκεται στο επίκεντρο τον επόμενο καιρό αποτελεί την απόδειξη ότι Γενιά των Millennials είναι αυτή που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο προσκήνιο χάρη στην φυσική λάμψη, τη δημιουργικότητα και την αισιοδοξία της. 

Καλή επιτυχία Amanda! 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα