Skip to main content

BEAUTY NEWS

Mάτια-μαγνήτες

Απόκτησέ τα μελετώντας τα beauty trends


Ζωή Γκόρου

Στα παρασκήνια των fashion shows οι make up artist αποφασίζουν να πειραματιστούν με τα μάτια. 'Ετσι, σε πολλές περιπτώσεις, τα βλέμματα των μοντέλων αποκτούν μια πινελιά που αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού του μακιγιάζ. Από arty μάτια με glitter έως dark ντίβες με ένα μία πιο ενημερωμένη εκδοχή του smoky eye look, τα μάτια γίνονται οι μαγνήτες που τραβούν τα βλέμματα πάνω τους. 

Στην περίπτωση που το μακιγιάζ των ματιών αποτελεί και δικό σου φετίχ, θα πρέπει να αποδεχτείς τον απαράβατο κανόνα που λέει ότι τα έντονα μάτια απαιτούν "ήσυχα", nude χείλη με ελάχιστο διάφανο gloss στο κέντρο. 

'Aμπρα-κατάμπρα 

Εάν τολμάς γενικά στη ζωή σου και ξέρεις να υποστηρίξεις τις τολμηρές σου επιλογές, το glitter στα μάτια είναι εντελώς πίσω στη μόδα. Το θαυμάσαμε στο show Dries Van Noten που έπαιξε στις βλεφαρίδες δίνοντας μια party glam διάσταση σε εντελώς no make up αποτέλεσμα. 

 

'Οπου υπάρχει καπνός  Υπάρχει και ένα φλογερό smoky eye look που αυτό το χειμώνα επιστρέφει στην πιο δυναμική εκδοχή του. Στο show του Altuzarra κοσμεί όλο το κινητό βλέφαρο ενώ στο show Εmprio Armani υπογραμμίζει το κάτω βλέφαρο έως και την εξωτερική γωνία του ματιού. Πολύ δυναμική επιλογή. 

   
Altuzarra

   
Emporio Armani 

Neo-60's Μια νέα πιο εντυπωσιακή προσέγγιση των arty κοριτσιών που κυκλοφορούσαν στο Factory του pop arist Andy Warhol από το show του Giambattista Valli. Το λευκό eyeliner κοντά στο κόκκαλο των φρυδιών είναι η νέα trendy γραμμή στο eyeliner ενώ οι ψεύτικες doll-like κάτω βλεφαρίδες δίνουν ένα πιο απόκοσμο αποτέλεσμα
που γοητεύει.

   
Gianbatista Valli 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Monica Bellucci ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού ODDA και εντυπωσιάζει με το νέο της beauty look

Η εκρηκτική ηθοποιός μεταμορφώνεται σε μοντέρνα Ραπουνζέλ, με εντυπωσιακό μήκος στα μαλλιά της και φορώντας δημιουργίες του οίκου Balenciaga

BEAUTY NEWS

Celine Beauté: O οίκος Celine λανσάρει τη δική του συλλογή μακιγιάζ

Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για το επόμενο βήμα του εμβληματικού brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;