Skip to main content

BEAUTY NEWS

Βeauty Innovations: Η τελευταία λέξη της κοσμετολογίας

Μάθε πρώτη ό,τι πιο hi-tech παίζει στα beauty stands


Ζωή Γκόρου

Τα εργαστήρια των brands εργάζονται πάντα πυρετωδώς για να πάνε την αντιγήρανση στο επόμενο βήμα. Εμείς με τη σειρά μας, τους παρακολουθούμε στενά γιατί εκεί πάντα κρύβονται μερικά πολύτιμα μυστικά.

Τα μοιραζόμαστε μαζί σου.

Ακύρωσε το ραντεβού στο δερματολόγο!
Μήπως αναζητάς ό,τι πιο νέο στον τομέα της αντιγήρανσης; Aγαπάς τις anti-age θεραπείες στο σπίτι; Ξεχωρίσαμε για εσένα το νέο ελιξίριο ομορφιάς από την Premium σειρά Timeless Prodigy της Skeyndor, ενα ελιξίριο/θεραπεία 30 ημερών (ημέρας και νύχτας) που λειτουργεί σε 3 φάσεις! Λόγω της πολυτελούς αυτής φόρμουλας που δημιούργησε η Skeyndor (αυξητικοί παράγοντες, πρωτεινογλυκάνες, άσπρη τρούφα, βλαστοκύτταρα δαμασκηνού ρόδου, έλαιο από την άγρια ελιά, κτλ) μειώνει τις ελεύθερες ρίζες στην επιδερμίδα, αυξάνει την ενέργεια στα επίπεδα του κυττάρου για αναζωογόνηση, αντιγήρανση και καλύτερη ελαστικότητα, από τα κατώτερα επίπεδα της επιδερμίδας.
Πραγματικά δουλεύει!

 

Αυτό που λάμπει είναι χρυσός

Εάν αγαπάς τα πολυτελή λάδια προσώπου τότε αυτό θα το λατρέψεις: Το 8-Flower Golden Nectar της Darpin δεν είναι απλά ένα λάδι αλλά μία εμπειρία spa στο σπίτι όπως τα περισσότερα προϊόντα της παραδοσιακής αυτής Γαλλικής μάρκας skincare. Περιέχει ένα μίγμα λουλουδιών, αιθέρια έλαια και νιφάδες χρυσού 24K (ναι, καλά διάβασες) που βοηθά στην αναπαραγωγή κυττάρων φέρνοντας νέα στην επιφάνεια και αποκαλύπτοντας στο πρόσωπό σου φρεσκάδα και νεανική λάμψη.

Μακιγιάζ σε "γερές βάσεις"
Εάν αγαπάς τη δημιουργία του μακιγιάζ και ταυτόχρονα θέλεις να περιποιείσαι την επιδερμίδα σου τότε πρέπει να επενδύσεις σε μία βάση μέικ απ ή αλλιώς primer. Τα καλά νέα για εσένα είναι ότι η Dust + Cream μόλις τοποθέτησε στα καταστήματά της νέα primer, μία εξειδικευμένη σειρά που χαρίζει ανάλογα με τις ανάγκες σου ματ αποτέλεσμα, ενυδάτωση, εξομάλυνση των ατελειών όπως λεπτές γραμμές, ρυτίδες και πανάδες. Μέχρι και primer για την περιοχή των ματιών ώστε το μακιγιάζ να αποδόσει στο 100%.

   

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!