Skip to main content

BEAUTY NEWS

Στολίδια μαλλιών που θα απογειώσουν το look σου

Iδέες hair deco για ένα λαμπερό xmas look


Ζωή Γκόρου

Τα αξεσουάρ μαλλιών είναι ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια της ομορφιάς. Κι εσύ, αυτές τις γιορτές μην τα φοβηθείς. Δοκίμασε να προσθέσεις κάτι από αυτά ανάλογα με το ντύσιμο και το στυλ που θέλεις να έχεις. Είναι λαμπερά, εντυπωσιακά και αν είναι σωστά συνδυασμένα με αρετή και τόλμη, θα δώσουν στην εμφάνισή σου ένα ενδιαφέρον twist.

Παρακάτω θα βρεις προτάσεις με έμπνευση από τις πασαρέλες. Είσαι φυσικά απόλυτα ελεύθερη να τις εφαρμόσεις με το δικό σου τρόπο. 'Αλλωστε οι γιορτές είναι μαξιμαλισμός και οι κανόνες δεν είναι απόλυτοι.

Μatchy matchy

Επίλεξε μια στέκα στο ίδιο χρώμα με το φόρεμα ή το τοπ σου και φτιάξε μια ενδιαφέρουσα μονοχρωμία. Αν έχεις αφέλειες το αποτελέσμα θα έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Altuzarra

The glam piece

Βρες στα καταστήματα με αξεσουάρ ένα τσιμπιδάκι με περίτεχνα σχέδια που να έχει μεγάλη επιφάνεια και τοποθέτησέ το στο πλάι του χτενίσματός σου. Ταιριάζει πολύ με ένα ρομαντικό σινιόν κότσο.

Εlie Saab

Αlice band

H κλασική κορδέλα Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων θα δώσει ακόμα μια chic νότα στο μικρό μαύρο φόρεμά σου ή σε ένα φλοράλ φόρεμα. Μην τη φοβηθείς δεν είναι συντηρητική. Αντίθετα, αν επιλέξεις ένα πιο ροκ μακιγιάζ και ένα ατημέλητο κότσο θα σου δώσει το αποτέλεσμα που θέλεις.

chanel

Put your hat on

Οι μπερέδες και τα καπέλα είναι αυτό το αξεσουάρ που θα σου προθέσει ένα μυστήριο και θα σου δώσει μια διάθεση πιο επίσημη. Δεν πειράζει αν φοράς, για παράδειγμα, faux γούνα και ένα ζευγάρι all star. O Γαλλικός μπερές πάντα έχει άποψη.

Εmporio Armani 

Satin dream

Στριφογύρισε μια σατέν κορδέλα ή ένα μεταξωτό ύφασμα γύρω από τη βάση της αλογουράς ή τον κότσο σου και επίλεξε σκουλαρίκια στο ίδιο χρώμα. Χαρίζει fun πολυτέλεια.

 

Μarchesa

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας