Skip to main content

BEAUTY NEWS

Tα 8 καλύτερα hair trends του 2019

Σίγουρα θα βρεις ένα που θα ήθελες να  δοκιμάσεις


Ζωή Γκόρου

'Oσο πλησιάζουμε προς το τέλος του χρόνου η ομορφιά ξεκινά τον απολογισμό της. Σε θέματα hairstyle έχουμε σίγουρα να πούμε πολλά, αφού το 2019 ήταν γεμάτο με looks που έκαναν το γύρο του instagram, τολμηρά κουρέματα και μια δυναμική επιστροφή στη δεκαετία των 90's.

Kαι επειδή στις γιορτές πάντα ζητούμε τροφή για σκέψη, συγκεντρώσαμε μερικά από τα μεγαλύτερα trends μαλλιών που μπορεί να σου δώσουν ιδέες και για το γιορτινό σου look αλλά και για μια  τελευταία αλλαγή ένα μήνα πριν αποχαιρετήσουμε τη χρονιά.

Eπιστροφή στις ρίζες

Το κοντό κούρεμα σε pixie στυλ επιτρέπει τη διχρωμία των φυσικών μαλλιών στις ρίζες και των βαμμένων στις άκρες. Θα πρέπει φυσικά να υποστηρίζεις συνολικά το  "αλά Stewart look" .

https://www.instagram.com/p/B4yIW0vFrv-/

Kristen Stewart

High ponytail

 Καλώς τα,  τα 90's. Είχαμε να δούμε αυτή την ψηλά πιασμένη αλογοουρά από τότε που η Madonna τραγουδούσε το "Vogue".

 https://www.instagram.com/p/B4NTbRTg07o/

Bella Hadid

Hatbands

Eίναι κάτι ανάμεσα σε ένα καπέλο και μια κλασική στέκα. Αγαπήθηκαν πολύ φέτος, γιατί είναι εντυπωσιακές και preppy ταυτόχρονα. Συνδύασέ τες με ελαφρώς σπαστά μαλλιά.

Milano street style

Super short

 Aν ξεκινήσεις να κόβεις τα μαλλιά σου όπως η Charlize μετά δύσκολα σταματάς. Το κοντό κούρεμα φέτος επιστρέφει, είναι ανδρόγυνο και είναι μια γενναία απόφαση αφού πρέπει πια να γίνεις μάστερ του μακιγιάζ.

https://www.instagram.com/p/B4vobuQhBV9/

Charlize Theron

70's volume

Ακόμα ένα throwback της ομορφιάς αυτή τη φορά στους όγκους και στα χτενίσματα της δεκαετίας των 70's. Λακ, κύματα και κίνηση!

https://www.instagram.com/p/BzzDrj3DmWX/

Margot Robbie

Bold Accessories

Φέτος τα αξεσουάρ μαλλιών που κάνουν statement ήταν μία από τις βασικές μέριμνες των influencers κ.α Τσιμπιδάκια,κλιπ με στρας και στέκες, κρίκοι όπως στο show του Balmain, σου υπενθυμίζουν ότι πού και πού το απρόβλεπτο είναι όμορφο.

Balmain

To νέο καρέ

 Δεν ήταν μόνο το top model Karlie Kloss που το τόλμησε,  αλλά και πολλές άλλες επώνυμες. Η τάση καρέ παρέσυρε μεγάλα ονόματα του μόντελινγκ κι έτσι τα fashion shows γέμισαν με καλλονές που έκοψαν τα μαλλιά τους σε αυτό το μήκος.

https://www.instagram.com/p/B43eOg0AQxt/

Karlie Kloss

The ballerina bun

Ο κότσος "μπαλαρίνα" στερεωμένος με χάρη στη βάση του αυχένα, είναι πάλι στη μόδα. Μας τον έμαθε η Meghan Markle και μας τράβηξε την προσοχή γιατί είναι chic.

https://www.instagram.com/p/B21cwD-lLZq/

Meghan Markle

Paris Street style

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων