Skip to main content

BEAUTY NEWS

Ηaute Couture Beauty: Αυτά είναι τα beauty trends που πρέπει να υιοθετήσεις τώρα

'Οταν τα haute couture shows μας βάζουν τοπ ιδέες ομορφιάς


Ζωή Γκόρου

Συνήθως, τα shows της haute couture, προτείνουν Oσκαρικές εμφανίσεις, ενδυματολογικά, που προορίζονται μόνο για χάζι. Αντίθετα, τα μαλλιά και το μακιγιάζ, τις περισσότερες φορές, είναι μια πρώτης τάξεως σπουδή πάνω στο τι μπορεί να είναι απόλυτα κομψό και φίνο. 

Side parted 

Η χωρίστρα στο πλάι είναι η πρόταση που αγαπήσαμε στο show της Chanel. Σε συνδυασμό με τη φυσική επιδερμίδα και τα τονισμένα φρύδια,  δίνει ένα πολύ σοφιστικέ αποτέλεσμα στο look σου. Το κλειδί εδώ είναι  η αυστηρή  και wet όψη. Σε αυτό θα σε βοηθήσει ένα προϊόν styling για wet look.

Chanel 

Καρέ-καρέ 

Το νέο hot καρέ παρουσιάστηκε στο show του οίκου Givenchy. Ξεπήδησε ατημέλητο, πιο θρασύ και ελαφρώς wavy, μέσα από τις εντυπωσιακές δημιουργίες της haute couture για να δώσει μια εντελώς μοντέρνα διάσταση στο look των μοντέλων. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι η Kaia Gerber έχει φτιάξει καρέ σχολή!


Givenchy

Επί κεφαλής 

Οι αρχαίες Ελληνίδες θεές στο show του οίκου Dior είχαν και το σχετικό hair decor: χρυσές στέκες και αξεσουάρ μαλλιών αλλά και τρέσες με πλεξούδες,  έδιναν  ένα τελικό αποτέλεσμα άκρως γοητευτικό. 



Dior 

Blue Ocean 

Η μπλε και  τιρκουάζ σκιά ματιών επιστρέφει και μας ανοίγει την όρεξη για δημιουργία. Είναι απρόβλεπτη, ρομαντική και αρκετά διακριτική, ακόμα και για όσες από εμάς δεν αποχωριζόμαστε τις παλέτες με τις  γήινες αποχρώσεις. 



Ralph Russo

Αυστηρά σινιόν

Στο show του Valentino, θυμηθήκαμε για άλλη μία φορά, ότι τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο σέξι από ένα κλασικό, αυστηρό σινιόν με χωρίστρα στη μέση και glossy αποτέλεσμα. Σε αυτή την περίπτωση το μακιγιάζ μπορεί να είναι αρκετά φυσικό και ματ, ώστε να δώσει ένα πιο αριστοκρατικό αποτέλεσμα. 

  
Valentino  

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department