Skip to main content

BEAUTY NEWS

Τα ωραιότερα μακιγιάζ στο Vanity Fair πάρτι των 'Οσκαρ 2020

Τα πιο λαμπερά beauty looks που θαυμάσαμε στο καθιερωμένο πάρτι του περιοδικού Vanity Fair, τα επιμελήθηκε ο οίκος Armani beauty


Ζωή Γκόρου

Τα glam μεθεόρτια των 'Οσκαρ διαρκούν περισσότερο και από την ίδια την τελετή της απονομής των βραβείων. Έτσι, στο φετινό Vanity Fair πάρτι τα φλας των φωτογράφων απαθανάτισαν μερικά από τα πιο τοπ μακιγιάζ, όλα με την επιμέλεια των καλύτερων make up artists του οίκου Armani beauty. 

O Ιταλικός οίκος, που πάντα φημίζεται για την ακρίβεια με την οποία εφαρμόζει όλους τους κανόνες του ισορροπημένου, εντυπωσιακού -τόσο όσο- μακιγιάζ, αξίζει την απόλυτη προσοχή σου 

Όπως και στην τελετή, τον πρώτο λόγο είχε το eyeliner, που χάρισε σε πολλές σταρ ένα κομψό και σέξι τελείωμα στην εξωτερική γωνία του ματιού. Γενικά και αυτή τη φορά η ένταση βρίσκεται στα μάτια κάνοντάς μας να σκεφτόμαστε ότι μιλάμε για το απόλυτο trend. Τα φρύδια παραμένουν φροντισμένα και έντονα, ενώ σε κάποιες περιπτώσες το old Hollywood στυλ ολοκληρώνεται με την επιλογή των κόκκινων χειλιών. 

Εντύπωση κάνουν, για ακόμα μια φορά, τα χτενίσματα που -σε αντίθεση με το μακιγιάζ- έχουν μια πιο ελεύθερη και καθόλου στημένη διάθεση.  

|
Αlessandra Ambrosio


Sara Sampaio


Madeline Brewer


Gugu Mbatha-raw


Behati Prinsloo

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

8 αποτελεσματικοί τρόποι για να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου αυτή την άνοιξη

Κινήσεις που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου