Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αυτές είναι οι κορυφαίες τάσεις μακιγιάζ για την Άνοιξη 2020

Για να είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά



Ποιος νοιάζεται που ακόμα έχει κρύο έξω; Η άνοιξη είναι πολύ πιο κοντά από όσο νομίζεις!  Γι’αυτό και οφείλουμε να σε προετοιμάσουμε έγκαιρα για τις μεγαλύτερες τάσεις μακιγιάζ που θα κυριαρχήσουν. 

Τα νέα trends αυτή της σεζόν συνοψίζονται σε μια λέξη: FUN (Διασκέδαση). Ναι, είναι  ώρα να αφήσεις για λίγο  το natural και nude make up, καθώς ήρθε η στιγμή να λάμψει ο μαξιμαλισμός, που σημαίνει more is more.

 

 

Ξεσκόνισε, λοιπόν, εκείνες τις μεγάλες παλέτες σκιών με τα ζωηρά χρώματα που είχες κρυμμένες στο ντουλάπι, τα πολύχρωμα μολύβια, τα gloss και τα glitter και βάλε στην άκρη το μαύρο και καφέ eyeliner. Κράτα μόνο σκούρα κραγιόν και είσαι σχεδόν έτοιμη. H φετινή  άνοιξη απαιτεί στο μακιγιάζ σου, την τεχνική «mix and match» χρωμάτων και προϊόντων.

Επειδή σε θέλουμε, πάντα, ενημερωμένη, κάνε scroll down και μάθε όλα τα trends που πρόκειται να κυκλοφορήσουν την σεζόν που μας έρχεται.

1.Smokey Eye με δόσεις λάμψης. Το λατρεμένο smokey eye αναβαθμίζεται και ναι, μπορείς να το επιλέξεις και την άνοιξη, αρκεί να προσθέσεις glitter. Μπορείς να εφαρμόσεις είτε μαύρη σκιά με glitter, είτε να χρησιμοποιήσεις κατευθείαν μεταλλικές σκιές που έχουν από μόνες τους λάμψη. Διαφορετικά χρησιμοποίησε μικρή ποσότητα από το highlighter.

 

 

2.Neon eyeliner. Αν λατρεύεις και εσύ το cat eye, όπως και εμείς, τότε σου έχω καλά νέα! Δεν χρειάζεται να το αποχωριστείς, γιατί είναι από τις πιο hot τάσεις της άνοιξης. Όμως, φρόντισε να αντικαταστήσεις το σκουρόχρωμο eyeliner σου, με ένα χρωματιστό neon. Έτσι το make up look σου θα είναι πάντα in fashion.

 

 

3. Cherry, cherry lady. Ή αλλιώς κόκκινα χείλη. Τα διαχρονικά cherry red χείλη κυριαρχούν στα περισσότερα fashion shows.  Ματ cherry red χείλη, «καθαρό» make up και έντονα φρύδια είναι από τους πιο must και κλασικούς συνδυασμούς για το πιο cool μακιγιάζ.

 

 

4.Gloss party. Είναι ώρα να λάμψεις. Αυτό σημαίνει gloss, gloss και πάλι gloss. Το catwalk της Chanel για την άνοιξη 2020 ήταν ο ορισμός του gloss party. Gloss στα χείλη, στα βλέφαρα, στην κορυφή της μύτης, στην επιδερμίδα. Σκέτο ή με χρώμα το gloss είναι της μόδας, μην το φοβηθείς!

 

 

5. Rainbow ombre. Τα ζωηρά και έντονα χρώματα του ουράνιου τόξου είναι η απόλυτη παιχνιδιάρικη τάση του 2020. Διάλεξε διάφορους συνδυασμούς από την rainbow παλέτα,  άφησε την φαντασία σου να τολμήσει και κάνε το πιο artistic mix and match.

 

 

6.Goth lipsticks. Ναι, τα ροζ χείλη είναι για την άνοιξη. Αλλά καμία πρωτοτυπία. Φέτος, λοιπόν, επίλεξε σκούρα κραγιόν, μπορντό, μωβ ακόμα και μαύρα. Είναι όσο badass όσο ακούγεται, ειδικά αν το συνδυάσεις με πιο ουδέτερα ρούχα.

 

 

Άνοιξη 2020 είμαι έτοιμη να σε υποδεχτώ.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου