Skip to main content

BEAUTY NEWS

#SpeakOut by Avon

Η Avon αγωνίζεται για κάθε γυναίκα ώστε να έχει τη δική της φωνή



Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Avon, η εταιρεία που στηρίζει για περισσότερο από 130 χρόνια όλες τις γυναίκες, παρουσιάζει τη νέα εκστρατεία της, με την οποία καλεί άνδρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο να μιλήσουν ανοιχτά.  #SpeakOut και να δώσουν έτσι ένα τέλος στις υποτιμητικές λέξεις και φράσεις που χρησιμοποιούνται, οδηγώντας τις γυναίκες στη σιωπή.

Pixel

 

 

Η Avon λοιπόν,

-ζητά να σταματήσουν οι υποτιμητικές λέξεις και φράσεις που κάνουν τις γυναίκες να σιωπούν.

-παρακινεί τις γυναίκες να καταρρίψουν τα γλωσσικά στερεότυπα και να μιλήσουν περήφανα και ανοιχτά για τις ιστορίες τους.

Pixel

-δεσμεύεται για την προσφορά $10 εκατομμυρίων προς υποστήριξη των γυναικείων θεμάτων σε όλο τον κόσμο.

https://www.instagram.com/p/B9TwCPpl3oN/

Η εκστρατεία της Avon, που θα εκτυλίσσεται ολόκληρο το 2020, καλεί τις γυναίκες να μοιραστούν την ιστορία τους, τις λέξεις και εκφράσεις που θέλουν να αναθεωρήσουν, δημοσιεύοντας μια selfie στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας το hashtag #SpeakOut. Η Avon θα συγκεντρώσει τις ιστορίες αυτές, δημιουργώντας μια παγκόσμια γκαλερί, ώστε να γιορτάσει τις ιστορίες των γυναικών από όλο τον κόσμο.

https://www.instagram.com/p/B9Gpp8kHVsR/

Μάλιστα η ίδια δεσμεύθηκε, επίσης, να προσφέρει $10 εκατομμύρια κατά τη διάρκεια του 2020 σε σημαντικούς σκοπούς παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης, της έμφυλης βίας και του αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού. Η δωρεά βασίζεται στη μακροχρόνια δέσμευση της Avon στις γυναίκες ανά τον κόσμο, βοηθώντας τες να εξασφαλίσουν μία υγιή και ασφαλή διαβίωση.

«Η Avon είναι υποστηρικτής των γυναικών για περισσότερα από 130 χρόνια», δήλωσε η Angela Cretu, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Avon. «Στην Avon, κάθε μέρα είναι η ημέρα της γυναίκας, αλλά στην καθιερωμένη Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, αξιοποιούμε την ευκαιρία να προσκαλέσουμε άντρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο να μας μιλήσουν για κάθε τι που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην ισότιμη έκφραση λόγου των γυναικών. Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας αποτελεί επίσης αφορμή να γιορτάσουμε και να μοιραστούμε ιστορίες εμπνευσμένων γυναικών από όλα τα κοινωνικά στρώματα, από όλο τον κόσμο».

https://www.facebook.com/avonworldwide/videos/871797013261152/

Η εκστρατεία Speak Out έχει σκοπό να δημιουργήσει έναν νέο Κώδικα Δεοντολογίας που θα αμφισβητεί τη χρήση εκφράσεων ή περιεχομένου που θα μπορούσε να εμποδίσει τις γυναίκες να εκφραστούν ελεύθερα.

Γιατί η Avon στέκεται για ακόμα μια φορά δίπλα στην γυναίκα!

https://www.facebook.com/avonworldwide/videos/1226295540911523/

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Lancôme παρουσιάζει τη νέα Hypnôse Drama mascara για περισσότερο όγκο από ποτέ

Ο θρυλικός όγκος κάνει ένα θρυλικό comeback, μέσα από μια βελτιωμένη σύνθεση που είναι αναμφισβήτητα καλύτερη από ποτέ!

BEAUTY NEWS

Η L'Oréal Paris γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας

5 αγαπητές γυναίκες έδωσαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα γύρω από τη μητρότητα, ενθαρρύνοντας όλες μας να αγκαλιάσουμε άφοβα τις φιλοδοξίες μας και να πιστεύουμε στην αυτοεκτίμησή μας καθημερινά

BEAUTY NEWS

Η Jessica Biel ανανεώνει το στυλ της και γίνεται ξανθιά

Είναι η πλατίνα το νέο hot trend;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 17 Μαΐου

Δράστε με γνώμονα τη λογική και έπειτα με το συναίσθημα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Theodore παρουσιάζει το νέο single και music video του με τίτλο “The Big Rip”

Σε σκηνοθεσία Κωστή Θεοδοσόπουλου και με τις Μαρία Αλιφέρη και Δήμητρα Βλαγκοπούλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Queer Movie Nights 2024: Φεστιβάλ LGBTQΙ+ ταινιών από το περιοδικό ANTIVIRUS

Οι queer κινηματογραφικές βραδιές επιστρέφουν για 3η χρονιά στον κινηματογράφο Τριανόν και το Ινστιτούτο Γκαίτε, 16 έως 20 Μαΐου. Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου