Skip to main content

BEAUTY NEWS

Με αυτές τις αποχρώσεις μαλλιών θα ξεχωρίσεις φέτος την άνοιξη

Όλες οι νέες τάσεις που κυκλοφορούν



Μια που τα κομμωτήρια είναι και πάλι στην διάθεση μας, είναι η στιγμή να το εκμεταλλευτείς κάνοντας την αλλαγή που τόσο καιρό ήθελες και δεν μπορούσες. Πράγματι, το lockdown δεν έχει σβηστεί ακόμα από την μνήμη μας, όμως η άνοιξη είναι εδώ, ανεβάζοντας την ψυχολογία μας και προμηνύοντας το γλυκό καλοκαιράκι που πλησιάζει σιγά σιγά. Αν λοιπόν, ψάχνεις να ανανεώσεις την διάθεσή σου αλλά και το look των μαλλιών σου αφήνοντας για λίγο πίσω τους τελευταίους μήνες, δεν έχεις παρά να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο σου και να επιλέξεις ανάμεσα στις πιο trendy αποχρώσεις αυτής της σεζόν, που πρόλαβαν να υιοθετήσουν αγαπημένες celebrities και όχι μόνο.

1. Πλούσιο καστανό. Αν είσαι ήδη καστανή και όχι ιδιαίτερα τολμηρή, ήρθε η στιγμή σου να λάμψεις. Πρόσθεσε μερικές φωτεινές, ζεστές πινελιές στο χρώμα σου, δίνοντας ζωντάνια στο καστανό σου.

2. Παστέλ αποχρώσεις. Αν πάλι ανήκεις στις τολμηρές, μην φοβηθείς να υιοθετήσεις το στιλ της Hailey Bieber ή της Katy Perry. Ένα από τα πιο hot trend εμπνευσμένο ολοκληρωτικά από την άνοιξη είναι το baby pink, το γαλάζιο, το ξεθωριασμένο πράσινο.

3. Λαμπερό ξανθό. Είσαι ξανθιά; Τέλεια! Το ξανθό, φυσικό και μελί, παραμένει στην μόδα, με μικρές λαμπερές προσθήκες, που θα ζωηρέψουν το χρώμα σου.

3. Κάντο όπως η Meghan Markle. Το βαθύ σολατένιο χρώμα της Meghan είναι μια καλή πρόταση που λατρεύει τις πιο σκούρες αποχρώσεις δέρματος.

4.Glossy, Glossy. Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις που πρέπει να δοκιμάσεις είναι το λαμπερό μαύρο. Αν έχεις σκουρόχρωμα μαλλιά και ψάχνεις για κάτι διαφορετικό, άλλαξε απλά τον τόνο του χρώματος. To glossy black είναι ουδέτερο, δροσερό και ξανά στην μόδα.

5. Burnt Cinnamon. Μια φανταστική κόκκινη απόχρωση που πρέπει να δοκιμάσεις φέτος την άνοιξη είναι αυτή της κανέλας. Αν θέλεις πραγματικά να ξεχωρίσεις δοκίμασε το.

6.Αλλάγη στα άκρα. Και όχι δεν πρόκειται για το πιο τολμηρό look που φαντάζεσαι. Τα pop χρώματα είναι ότι πρέπει για την άνοιξη, δοκίμασε τα στις άκρες των μαλλιών σου για τις πιο ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου.

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου

CELEBS

Eurovision: Πλήθος επωνύμων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη Μαρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live το Zari κι αποθεώθηκε