Skip to main content

BEAUTY NEWS

Wonderlust Shimmering Body Oil: Για καλοκαιρινές sun-kissed εμφανίσεις

Το νέο travel-inspired ritual ομορφιάς από τον Michael Kors

 



Το «Wonderlust Shimmering Body Oil» φέρνει πιο κοντά το καλοκαίρι, με τον Michael Kors να σε παρασύρει στο πιο όμορφο αρωματικό ταξίδι.  Μια πολυτελής, θρεπτική φόρμουλα με διακριτική λάμψη, το «Michael Kors Wonderlust Shimmering Body Oil» θα σου χαρίσει τη λάμψη των διακοπών και το sun-kissed look που ονειρεύεσαι, όπου και αν βρίσκεσαι. Η σύνθεση του αναμιγνύει τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του ελαίου jojoba και των καρπών chia για να σου χαρίσει μια απαλή, βελούδινη επιδερμίδα. Εμπλουτισμένο με τις αρωματικές νότες του Wonderlust και με ιριδίζοντα μικροσωματίδια, υπόσχεται μια μοναδική αρωματική εμπειρία γεμάτη λάμψη.

 

 

Το «Michael Kors Wonderlust Shimmering Body Oil» μπορεί να φορεθεί μόνο του σε όλο το σώμα αλλά και να συνδυαστεί με το άρωμα «Michael Kors Wonderlust» ή το «Michael Kors Wonderlust Sublime» για να ενισχύσει το άρωμα και να δημιουργήσει το απόλυτο travel-inspired τελετουργικό ομορφιάς. Η σύνθεση του «Michael Kors Wonderlust Shimmering Body Oil» είναι ειδικά σχεδιασμένη για να απελευθερώνει ομοιόμορφα τα ιριδίζοντα μικροσωματίδια που περιλαμβάνει μέσω του ελαίου για μια διακριτική λάμψη.

 

 

Το άρωμα του, ένα μοναδικό μείγμα από πολυτελή άνθη, όπως ο δίανθος και το γιασεμί, αναμιγνύονται απολαυστικά με πικάντικες νότες μπαχαρικών, σανταλόξυλου και ξύλου Cashmeran, σε ταξιδεύει στον προορισμό των ονείρων σου με κάθε συστατικό του. Η συσκευασία του «Michael Kors Wonderlust Shimmering Body Oil» ακτινοβολεί, με το διάφανο μπουκάλι όπου αποκαλύπτει το κοραλλί ιριδίζον εσωτερικό του, εμπνευσμένο από ατελείωτες στιγμές απόδρασης.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department 

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές