Skip to main content

BEAUTY NEWS

Νέο foundation για διάρκεια στις υψηλές θερμοκρασίες

Για έλεγχο λιπαρότητας και άψογο αποτέλεσμα



 

Επιστρέφουμε στην «κανονικότητα» σταδιακά και οι υψηλές θερμοκρασίες μας κάνουν να νιώθουμε πως επιτέλους  η αγαπημένη μας εποχή είναι και πάλι εδώ. Το καλοκαίρι βέβαια χρειάζεται μια μικρή προετοιμασία, ειδικά όσον αφορά τον beauty τομέα. Είναι η ώρα που ελαφριές συνθέσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο ενώ οι αλλαγές στο μακιγιάζ μας είναι αναπόφευκτες.

Πρώτη και κύρια αλλαγή είναι φυσικά το foundation.  Η ζέστη, ο ιδρώτας, το αντηλιακό μπορεί να κάνουν την επιδερμίδα σου πολύ πιο λιπαρή και να έχουν ένα αντιαισθητικό  αποτέλεσμα. Επομένως μια πολύ καλή σταθερή βάση, με την κατάλληλη λάμψη και αντοχή είναι το κλειδί για ένα επιτυχημένο, καλοκαιρινό make up look.
H Max Factor έχοντας όλα αυτά κατά νου, επιστρέφει δυναμικά με ένα καινούργιο foundation που μόλις κυκλοφόρησε για το καλοκαίρι, προκειμένου να σου προσφέρει σταθερό αποτέλεσμα, με κάλυψη και λάμψη.

https://www.instagram.com/p/B-th2MgqDOh/

Το νέο προϊόν ονομάζεται Facefinity all day flawless 3-IN-1 foundation. Περιέχει στην σύνθεση του primer για ματ τελείωμα, επομένως δεν χρειάζεσαι πολλά προϊόντα, έχει την κάλυψη ενός concealer και με τεχνολογία flexi-hold, το νέο αυτό foundation είναι shine proof, touch proof και life proof.

https://www.instagram.com/p/B_byzCRK6Rp/

Διαθέτει επίσης ευρεία γκάμα χρωματικών τόνων επιδερμίδας και δυναμικών lifestyles, με φόρμουλα που περιέχει απορροφητικούς micro-correctors που βοηθούν στην κάλυψη των ατελειών αλλά και στον έλεγχο της γυαλάδας. Η τεχνολογία flexi-hold του, προσφέρει ένα ισχυρό αλλά λεπτό φιλμ, που αγκαλιάζει την επιδερμίδα και τη βοηθά να διατηρήσει το look αναλλοίωτο. Η μεγάλη περιεκτικότητα σε εξαιρετικής ποιότητας χρωστικές, προσφέρει αποτέλεσμα υψηλής κάλυψης και καλύτερη απόδοση του πραγματικού χρωματικού τόνου της επιδερμίδας.

Έξτρα tip: Διαθέτει και δείκτη προστασίας 20, οπότε δεν χρειάζεσαι ούτε αντηλιακό, ούτε κάποιο επιπλέον primer.

https://www.instagram.com/p/CAA2jJHKN-F/

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.