Skip to main content

BEAUTY NEWS

6 hairstyles που σε δείχνουν λεπτότερη

To μυστικό είναι στις λεπτομέρειες

 



 

Φυσικά και δεν ταιριάζουν όλα τα χτενίσματα και τα  κουρέματα σε όλες τις γυναίκες. Το στιλ, το σχήμα του προσώπου, τα φυσικά χαρακτηριστικά είναι παράγοντες που καθορίζουν τι μας πηγαίνει καλύτερα και τι όχι. Θα έχεις ακούσει άλλωστε εκφράσεις όπως «Αυτό το χτένισμα της προσθέτει όγκο» ή «Το κούρεμα αυτό τονίζει τα μάγουλα της». Οι περισσότερες από εμάς επιδιώκουμε να φτιάχνουμε τα μαλλιά μας, με τρόπο που να κολακεύει το πρόσωπο μας, ώστε να φαίνεται πιο αδύνατο. Όσο και αν φαίνεται περίεργο με τα κατάλληλα hairstyles, το πρόσωπο σου μπορεί να δείχνει πιο αδύνατο και συμμετρικό. Όπως ακριβώς και με το μακιγιάζ, με το οποίο επιδιώκουμε να καλύψουμε κάποια ατέλεια ή αντίστοιχα να αναδείξουμε το δυνατό μας χαρακτηριστικό, το ίδιο συμβαίνει και με τα μαλλιά μας. Όποτε πάρε μια γεύση ώστε να είσαι προετοιμασμένη στο επόμενο ραντεβού με το κομμωτήριο σου.

Wispy Bangs: Το μυστικό για τέλειο πρόσωπο με αφέλειες βρίσκεται στο μάκρος τους. Φρόντισε στην άκρη να είναι πιο μακριές από ότι στο κέντρο. Μην τις κόβεις πολύ κοντές  ενώ φρόντισε να μην είναι και πολύ πυκνές.

 

 

 

Μακριά μαλλιά: Αν θέλεις το πρόσωπο σου να δείχνει πιο αδύνατο, τότε τα μακριά μαλλιά είναι υπέρ σου. Απέφυγε το καρέ αν έχεις στρόγγυλο πρόσωπο αφού σου προσθέτει επιπλέον όγκο.

 

 

 

Ασύμμετρο καρέ: Αν πάλι θέλεις πολύ ένα κομψό καρέ, που είναι από τις πιο hot τάσεις της σεζόν, επίλεξε να είναι  κοντό πίσω και πιο μακρύ μπροστά.  Να είσαι σίγουρη πως αυτό το χτένισμα-κούρεμα σε αδυνατίζει και να το προτιμάς.

 

 

 

Heightened Updo:  Ο πολύ ψηλός silk κότσος, μακραίνει αυτόματα το πρόσωπο σου, ενώ τραβάει τα βλέμματα προς τα πάνω. Υιοθέτησε τον τώρα που ο καύσωνας χτυπάει κόκκινο.

 

 

 

Soft waves: Οι χαλαρές μπούκλες είναι το απόλυτο καλοκαιρινό χτένισμα που μακραίνει το πρόσωπο σου, δείχνοντας το πιο αδύνατο. Μείνε μακριά από τις σφικτές μπούκλες γιατί θα έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα.

 

 

Φωτεινά highlights: Αν αναζητάς μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου, οι ανταύγειες είναι η λύση. Φώτισε  περισσότερο τις άκρες, ενώ άσε την ρίζα πιο σκούρα. Με τον τρόπο αυτό, το πρόσωπο σου φαίνεται πιο μακρύ, άρα και πιο αδύνατο.  

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου